Σήκωσε την κούπα ο ΠΑΟΚ (vid)

Σήκωσε την κούπα ο ΠΑΟΚ (vid)

Στέλιος Μαλεζάς και Αντρέ Βιεϊρίνια σήκωσαν το τρόπαιο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φορούν μπλουζάκια που έγραφαν στο μπροστινό μέρος «Πρόεδρε για σένα» και πίσω είχαν την λέξη double.

Ο ΠΑΟΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδος καθώς επικράτησε στον τελικό της ΑΕΚ με 2-0 και οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης σήκωσαν το Κύπελλο. Πιο συγκεκριμένα η απονομή έγινε στους δύο αρχηγούς του δικέφαλου του Βορρά, τον Στέλιο Μαλεζά και τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Έλληνας στόπερ και ο Πορτογάλος ακραίος μπακ σήκωσαν μαζί την κούπα, την στιγμή που οι συμπαίκτες τους αλλά και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούσαν να το σηκώσουν ψηλά.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου, πηγαίνοντας στο πέταλο που βρίσκονται οι οπαδοί του δικέφαλου του Βορρά. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μαζί με τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος μάλιστα κρατούσε το τρόπαιο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ φορούσαν μπλουζάκια τα οποία έγραφαν στο μπροστινό μέρος «Πρόεδρε για σένα» ενώ στην πλάτη έγραψε double.

https://www.youtube.com/watch?v=4oeZKm60iGg

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ