ΠΑΟΚ-Μπάρκας 0-0 στο ημίχρονο

ΠΑΟΚ-Μπάρκας 0-0 στο ημίχρονο

Ο Κόουτς γράφει για το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου και εξηγεί γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν κατά πολύ ανώτερος της ΑΕΚ σε αυτό το 45λεπτο.

Τυχερή η ΑΕΚ που πήγε στα αποδυτήρια χωρίς γκολ στην καμπούρα της. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στο γήπεδο κι ο Κάμπος με τον Μπίσεσβαρ έχουν χαζέψει τον Μπακάκη με τον Χουλτ.

Είναι άλλο πράγμα να αφήνεις τον αντίπαλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο κι άλλο να μπαίνει με κάθε τρόπο στην περιοχή σου και να δημιουργεί την μια φάση μετά την άλλη.

Η Ενωση έχει σε εκπληκτικό βράδυ τον Μπάρκα που έπιασε το πέναλτι του Πρίγιοβιτς και έχει σταματήσει τρεις φορές του Μπίσεσβαρ και Κάμπος. Ο Σιμόες πάει δεύτερος στην μπάλα και ο Μπακασέτας είναι εξαφανισμένος από το γήπεδο.

Ο Μπίσεσβαρ κυριαρχεί. Τυπικά παίζει αριστερός εξτέμ. Ουσιαστικά συγκλίνει και βρίσκεται μονίμως σε θέση δεύτερου φορ. Αν ο Χιμένεθ δεν βρει γιατρικό στον άξονα η ΑΕΚ θα συνεχίσει να δεινοπαθεί.

Ο Μάτος και ο Βιεϊρίνια δεν έχουν φανεί επιθετικά αλλά με τα κέφια που έχει ο Μπίσεσβαρ και τα «ανοίγματα» του Πέλκα οι Βόρειοι δείχνουν μια κλάση ανώτεροι από του Νότιους.

Όλα αυτά βέβαια ενώ ο Λάζαρος κάθεται στον πάγκο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ