Καθ’ οδόν το κομβόι των πούλμαν του κόσμου του ΠΑΟΚ

Καθ’ οδόν το κομβόι των πούλμαν του κόσμου του ΠΑΟΚ

Από τα ξημερώματα είναι στους δρόμους ο κόσμος του ΠΑΟΚ, καθώς δεκάδες πούλμαν μεταφέρουν τον κυρίως όγκο των φιλάθλων του Δικέφαλου που θα βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από τις 4:30 με 5:00 τα ξημερώματα άρχισαν να μαζεύονται στα διόδια των Μαλγάρων δεκάδες πούλμαν με κόσμο του ΠΑΟΚ από όλη την Βόρεια Ελλάδα, στη μεγάλη μετακίνηση του κυρίως όγκου των φίλων του Δικέφαλου στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν, η αστυνομία ξεκίνησε να στέλνει τα λεωφορεία ανά 20 για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους, για να μη δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό και μετά το μεσημέρι αναμένεται να φτάσουν έξω από την Αθήνα.

Το κομβόι των πούλμαν του κόσμου του ΠΑΟΚ θα κάνει δύο στάσεις, ενώ το σημείο συγκέντρωσης έξω από την Αθήνα είναι στις Αφίδνες, από όπου θα γίνει η τελική μετάβαση στο ΟΑΚΑ.

Τα λεωφορεία συνοδεύονται και από περιπολικά της αστυνομίας, ενώ υπάρχει συνοδεία ασθενοφόρου και δικηγόρων.

Από τις 15:30 θα ξεκινήσει τμηματικά η τελική αναχώρηση για το ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας από την αστυνομία στους φιλάθλους στα διόδια των Αφιδνών.

Από εκεί τα λεωφορεία θα αναχωρούν σε 20άδες με συνοδεία αστυνομίας και θα φτάνουν στα πάρκινγκ του γηπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να συνεχίσουν πεζοί για τις Θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

https://www.youtube.com/watch?v=N3UfeFJDMEc

https://www.youtube.com/watch?v=WPnuLMu0Bo0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ