Εμπόλεμη ζώνη η Αθήνα, ξύλο και μολότοφ παντού! (pics/vids)

Εμπόλεμη ζώνη η Αθήνα, ξύλο και μολότοφ παντού! (pics/vids)

Μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Πλατεία Καραϊσκάκη, επιθέσεις οπαδών στην Πατησίων, την Κάνιγγος, τη Σταδίου και τα Εξάρχεια!

Η νύχτα στους δρόμους της Αθήνας είναι καυτή, εκρηκτική και άκρως επικίνδυνη για τους πολίτες! Οπαδοί όλων των αποχρώσεων, αρματωμένοι και αποφασισμένοι για όλα και Αστυνομικοί, επιδίδονται σε ένα διαρκές κυνηγητό στους δρόμους της πρωτεύουσας, με τις συμπλοκές, το ξύλο και τις μολότοφ να… «μεταφέρονται» αστραπιαία σε διαφορετικές περιοχές της πόλης!

Λίγο μετά τις 22:00, περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με περίπου 50 οπαδούς του Ολυμπιακού στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Το σκηνικό πολεμικό, μάχες σώμα με σώμα, πέτρες, βόμβες μολότοφ, κροτίδες και κάθε λογής… πολεμικό υλικό χρησιμοποιήθηκε. Λίγα λεπτά αργότερα στη μάχη μπήκαν και οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι χώρισαν τις αντιμαχόμενες πλευρές και (φαινομενικά) έσβησαν τη φωτιά.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Αυτή τη φορά σε άλλο μέρος: Στην πλατεία Κάνιγγος! Οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συνεπλάκησαν για ακόμη μία φορά, με αποτέλεσμα ο έλεγχος να ξεφύγει. Πάλι τα ίδια. Πέτρες, μολότοφ, σιδηρολοστοί και κάθε λογής πολεμικό υλικό, στη διάθεση των εξαγριωμένων οπαδών. Με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν πάλι, με εκτεταμένη χρήση χημικών και βομβών κρότου λάμψης.

Μερίδα οπαδών κινήθηκε προς τα Εξάρχεια, όπου και πάλι η νύχτα έγινε ημέρα, καθώς στον… πόλεμο μπήκαν κι άλλοι κουκουλοφόροι, με τις μάχες με την αστυνομία να είναι ομηρικές και να επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με το newsit.gr κάποιοι συμμετέχοντας στα επεισόδια της οδού Ακαδημίας στην Κάνιγγος, μεταφέρθηκαν στην οδό Σταδίου, με τις μολότοφ να πέφτουν «σωρηδόν» και την αστυνομία να απαντά με κρότου λάμψης και χημικά. Ενώ η αστυνομία τους απώθησε προς τη Θεμιστοκλέους, όπου οι επιθέσεις συνεχόζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ασθενοφόρο παρέλαβε έναν τραυματία, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάστασή του.

Πηγή photo/video: iefimerida.gr, newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ