ΠΑΟΚ : Στην Αθήνα η αποστολή του Δικεφάλου, στο ξενοδοχείο και ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ : Στην Αθήνα η αποστολή του Δικεφάλου, στο ξενοδοχείο και ο Σαββίδης

Με πτήση τσάρτερ αναχώρησε η αποστολή του Δικέφαλου λίγο μετά τις 19:00 για την Αθήνα εκεί όπου θα συναντήσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ «πέταξε» για την Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (10/5) με το κλίμα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου να είναι πολύ καλό ενόψει του σαββατιάτικου τελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το ποδοσφαιρικό τμήμα έτυχε θερμής υποδοχής καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος στην αίθουσα αναχωρήσεων που ζητούσαν από τους παίκτες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στη συνέχεια, μετά την άφιξη στην Αθήνα, η αποστολή  του ΠΑΟΚ επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και υπό τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές.

Στην Αθήνα θα βρουν και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, παρότι δεν έχει το δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ, λόγω της τιμωρίας, «πέταξε» από το Ροστόφ, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει μ’ αυτό τον τρόπο να τους ντοπάρει ψυχολογικά.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας σκοπεύει να τους δώσει και έξτρα ώθηση παραπέμποντας σε ανταμοιβή αρκετά υψηλή αν κατακτήσουν το τρόπαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ