«Ουδέν σχόλιο» ΠΑΟΚ για Μελισσανίδη, δεν πάει ΟΑΚΑ ο Σαββίδης

«Ουδέν σχόλιο» ΠΑΟΚ για Μελισσανίδη, δεν πάει ΟΑΚΑ ο Σαββίδης

Με αφορμή τις τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, για παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο τελικό του Κυπέλλου, ο επίσημος ΠΑΟΚ απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ενώ ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά αποφάσισε να μην πάει στο ΟΑΚΑ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελίσσανίδης, είχε εκφράσει κατά την διάρκεια της ημέρας την επιθυμία να βρεθεί τρόπος ώστε ο Ιβάν Σαββίδης να παραστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. «Θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Στην Τούμπα δεν θέλησαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για τις τοποθετήσεις του Μελισσανίδη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε πάρει την απόφαση να μην βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι . Αυτό μάλιστα είπε και στους ποδοσφαιριστές και τον Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνομιλία που είχε μαζί τους μέσω skype.«Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια».

Ο δεύτερος λόγος είναι πως στον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχουν ξεχάσει τη στάση που κράτησε η ΑΕΚ στην δικαστική μάχη, αλλά και στις τοποθετήσεις των παραγόντων της και ιδιαίτερα στις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη περί «Μάο μάο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ