Βασιλειάδης : Διέταξε έρευνα για την ανακοίνωση της Original

Βασιλειάδης : Διέταξε έρευνα για την ανακοίνωση της Original

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανησυχεί για τυχόν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας την ημέρα του τελικού Κυπέλλου και διέταξε να διερευνηθεί η ανακοίνωση της Original.

Η ανακοίνωση της Original έχει φέρει έντονη ανησυχία στον Γιώργο Βασιλειάδη. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ αναφέρει το εξής: «12 Μαΐου η Αθήνα κιτρινίζει από νωρίς. 14:00 η ώρα όλοι στην Ομόνοια… Πόδι Παοκτζή στην πόλη μας δεν θα πατήσει. Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι…».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει θορυβήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τους υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, άπαντες έλαβαν υπόψη τους τα όσα ανέφεραν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δηλαδή, ότι οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα δώσουν ραντεβού στην Ομόνοια για να ξεκινήσουν από εκεί όλοι μαζί για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, o Γιώργος Βασιλειάδης τηλεφώνησε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου και του ζήτησε να ασχοληθεί με την υπόθεση. Ο κύριος σκοπός όλων των υπευθύνων είναι να μην επαναληφθούν οι εικόνες ντροπής του περσινού τελικού Κυπέλλου στο Πανσθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ