Τελικός στο… μισό ΟΑΚΑ!

Τελικός στο… μισό ΟΑΚΑ!

Η Αστυνομία πρότεινε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου να πάρουν από 13.000 εισιτήρια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι διαφωνίες των ομάδων, το αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή έδρας και η κατηγορηματική τοποθέτηση της ΕΠΟ για το ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την Αστυνομία να προτείνει τη διάθεση 13.000 εισιτηρίων για κάθε ομάδα.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της πρότεινε οι δύο ομάδες να πάρουν από 22.000 εισιτήρια, αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο πρώτος λόγος για το συγκεκριμένο θέμα ανήκει στην Αστυνομία. Πριν την έναρξη της σύσκεψης ο ΠΑΟΚ κατάθεσε αίτημα για αλλαγή έδρας του τελικού, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, να απαντάει αρνητικά.

Οι δύο ομάδες θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα εισιτήρια από αυτά που προτείνει η Αστυνομία, θεωρώντας πως τα 13.000 εισιτήρια είναι πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υποστήριξαν επίσης ότι κατανοούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει αριθμός 23.000 εισιτήριων, όπως έγινε στον τελικό του 2014 (Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ), αλλά επισήμαναν ότι τα 13.000 είναι πολύ λίγα.

Οι οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι θα ληφθούν στη νέα σύσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (27/04).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ