ΠΑΟΚ-ΑΕΚ : «Αρχίζει» ο τελικός του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ : «Αρχίζει» ο τελικός του Κυπέλλου

Σήμερα (25/4), στις 14:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου παρουσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της ΕΠΟ, της αστυνομίες, του ΟΑΚΑ κτλ.

Η φετινή επανάληψη του περσινού τελικού του Κυπέλλου, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, έχει σημάνει συναγερμό σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ομαλή διεξαγωγή του μεγάλο αγώνα.

Ο τελικός σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη του θεσμού είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, το οποίο «βεβαίως βεβαίως» χρησιμοποιεί η ΑΕΚ ως έδρα τα τελευταία χρόνια.

Στον ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει να αποδεχθούν το Ολυμπιακό Στάδιο πριν φτάσουμε ακόμη στον τελικό. Ο Λουτσέσκου την περασμένη Κυριακή δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του σε όποιο γήπεδο και αν παίξει. «Αλλά αν φέτος γίνεται ο τελικός στο ΟΑΚΑ, του χρόνου να γίνει στην Τούμπα», κατέληξε ο Ρουμάνος με νόημα.

Ωστόσο σήμερα (25/4), στις 14:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα φανούν πιο ξεκάθαρα οι θέσεις του Δικέφαλου του Βορρά καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου.

Παρόντες στη συνάντηση αναμένεται να είναι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ καθώς και εκπρόσωποι της ΕΠΟ, της αστυνομίες, του ΟΑΚΑ κτλ.

Σήμερα θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τον ακριβή αριθμό εισιτηρίων που θα πάρει η κάθε ομάδα, ενώ αναμένεται να ληφθούν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μετά από όσα έγιναν πέρυσι στον τελικό του Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ