ΑΕΚ – ΑΕΛ : Η διαδρομή «κόλαση-παράδεισος» σε ένα βίντεο 13 λεπτών

ΑΕΚ – ΑΕΛ : Η διαδρομή «κόλαση-παράδεισος» σε ένα βίντεο 13 λεπτών

Η παρακάμερα της αναμέτρησης με τις εντυπωσιακές εναλλαγές συναισθημάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από έναν… ψυχοβγαλτικό δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ, που όμως είχε «παραμυθένιο» φινάλε. Το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε στα… ουράνια τους κίτρινους!

Η ΑΕΚ την Πέμπτη (19/4) ανήρτησε βίντεο από την παρακάμερα του ματς στο οποίο κανείς μπορεί να δει το πώς έζησαν άπαντες στην Ενωση τη διαδρομή «κόλαση-παράδεισο».

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ αναφέρει:

«Ο χθεσινός επαναληπτικός ημιτελικός της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ επεφύλασσε ένα απίστευτο φινάλε με το ανάποδο ψαλίδι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο κόσμος της ΑΕΚ έζησε μία ακόμα από τις πολλές… παραμυθένιες βραδιές που του έχει χαρίσει εφέτος αυτή η ομάδα και ετοιμάζεται να ζήσει ακόμα πιο μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το Ολυμπιακό Στάδιο φορέσει ξανά τα γιορτινά του από άκρου εις άκρον (τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό «φεύγουν» με… αδιανόητους ρυθμούς) για να πανηγυρίσει μία νίκη που μπορεί και να σημάνει την κατάκτηση του τίτλου, το ΑΕΚ TV μάς θυμίζει με το βίντεο αυτό όσα έγιναν χθες το βράδυ και ειδικά στο δραματικό τελευταίο δεκάλεπτο που ως κατάληξη είχε τις απίστευτες σκηνές που ζήσαμε στις καθυστερήσεις. Μπορείτε να τις απολαύσετε ξανά από την κάμερα του ΑΕΚ TV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ