Τι λέει τώρα ο Μελισσανίδης για τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ;

Τι λέει τώρα ο Μελισσανίδης για τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ;

Κάποτε ο Μελισσανίδης έλεγε ότι «Εγώ αν ήμουν ΑΕΚ και είχα έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο και το αντίπαλο σωματείο μού ζήταγε να αλλάξουμε, θα το έκανα». Τώρα;

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε συναινέσει από την κλήρωση των ημιτελικών για το Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο άλλωστε προβλέπονταν και από την προκήρυξη του φετινού θεσμού.

Προφανώς όμως είναι ένα θέμα προς συζήτηση η διεξαγωγή ενός τελικού σε γήπεδο που εδρεύει η μία εκ των δύο φιναλίστ (στην προκειμένη περίπτωση η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ).

Σίγουρα το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είναι το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο (λόγω υποδομών) γήπεδο στην Ελλάδα, αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει στη μέση ένα ζήτημα «unfair», καθώς η ΑΕΚ όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να βγει εκτός πρωτεύουσας για τον τελικό, αλλά θα παίξει και μέσα στην έδρα της.

Πριν λίγα χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλεγε ότι δεν είναι σωστό να παίζονται οι τελικοί σε γήπεδα που είναι έδρες κάποιας εκ των φιναλίστ ομάδων. Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του ’90 όταν η ΑΕΚ (που είχε έδρα της Νέα Φιλαδέλφεια τότε) καλούνταν να παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (ο οποίος είχε κάνει έδρα του το Ολυμπιακό Στάδιο).

«Εγώ αν ήμουν ΑΕΚ και είχα έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο και το αντίπαλο σωματείο μού ζήταγε να αλλάξουμε, θα το έκανα γιατί έχω μάθει να είμαι υπερήφανος, τόσο εγώ, όσο και ο κόσμος της ΑΕΚ», είχε δηλώσει στην τηλεόραση ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Τώρα τι λέει; Είναι σωστό να παίξει ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ή όχι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ