ΠΑΟΚ – Πανιώνιος : Η κριτική του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος : Η κριτική του Δικεφάλου

Κορυφαίος ο Πέλκας, ξεχώρισαν Κουλούρης και Τζάλμα Κάμπος.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τον 2ο ημιτελικό με τον Πανιώνιο στην Τούμπα με 3-1 (όπως και στη Νέα Σμύρνη) και πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Κορυφαίος του Δικέφαλου ήταν ο Πέλκας, ο οποίος είχε μια ασίστ και ένα γκολ.

Αναλυτικά

Πασχαλάκης: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά έφαγε πάλι ένα γκολ, όταν οι συμπαίκτες του ολιγώρησαν σε φάουλ του Πανιωνίου στον άξονα.

Μάτος: Χωρίς να πιάσει τοπ απόδοση, ήταν θετικός. Έκανε ένα φοβερό σλάλομ στο 80’ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-1. Είναι σταθερή αξία για τον ΠΑΟΚ.

Αζεβέδο: Δεν ενέπνεε σιγουριά και έμοιαζε αρκετά διστακτικός. Έχασε αρκετές μάχες στην πλευρά του και δεν ξεπέρασε τη μετριότητα.

Βαρέλα: Σοβαρός και σταθερός όπως όλη τη φετινή σεζόν, ήταν και πάλι ο κεντρικός στυλοβάτης της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Δεν ήταν κακός, αλλά είχε 1-2 στιγμές που φλέρταρε με το λάθος. Έγινε αλλαγή στο 76’ για να προστατευτεί καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις από το προηγούμενο ματς.

Μαουρίσιο: Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είχε θετική παρουσία στη μεσαία γραμμή, όπου ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε.

Σάκχοφ: Θετική και η δική του παρουσία στο κέντρο, αλλά όχι το ίδιο εντυπωσιακή με εκείνη του περασμένου Σαββάτου.

Πέλκας: Ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Έβγαλε την ασίστ στο πρώτο τέρμα του ΠΑΟΚ και σημείωσε το δεύτερο γκολ, καθαρίζοντας το παιχνίδί.

Μπίσεσβαρ: Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται, αλλά κάποιες φορές μοιάζει να κάνει αγγαρεία. Ανασταλτικά είχε θέματα στην πλευρά του και συνολικά ήταν μέτριος.

Λημνιός: Ήταν πολύ καλός και δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά του έλειψαν οι σωστές τελικές προσπάθειες. Έγινε αλλαγή στο 60’.

Κουλούρης: Καλή και γεμάτη παρουσία από τον διεθνή επιθετικό. Είχε ένα δοκάρι πριν βάλει γκολ και ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις, πριν γίνει αλλαγή στο 60’.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τζάλμα Κάμπος: Έδωσε ώθηση στην επίθεση του ΠΑΟΚ με την είσοδό του στο ματς. Έκανε φοβερή ενέργεια και έβγαλε ασίστ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ.

Πρίγιοβιτς: Του ακύρωσε λανθασμένα ένα καθαρό γκολ ο Σέζος (ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ), αλλά βρήκε δίκτυα με πέναλτι και έφτασε τα 23 γκολ φέτος!

Κάνιας: Μπήκε στο 76’ και έπαιξε στο κέντρο της άμυνας αντί του Κρέσπο, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλους κεντρικούς αμυντικούς στην αποστολή λόγω τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ