ΠΑΟΚ – Πανιώνιος : Η κριτική των φιλοξενούμενων

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος : Η κριτική των φιλοξενούμενων

Ο Πανιώνιος έχασε με σκορ 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μένει εκτός συνέχειας.

Γι’ ακόμη μία φορά φέτος ο Πανιώνιος έχασε από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 στην Τούμπα, με αποτέλεσμα οι Κυανέρυθροι να μείνουν εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδας, μιας και στο πρώτο μεταξύ τους ματς είχαν γνωρίσει την ήττα με το ίδιο σκορ.

Κότνικ: Όπως και το περασμένο Σάββατο έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις αλλά δεν μπορούσε να τα βγάλει όλα. Συνολικά ήταν πολύ καλός.

Παπαγεωργίου: Ήταν σαφώς καλύτερος από το ματς του πρωταθλήματος και βγήκε περισσότερες φορές και μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε αριστερά όταν βγήκε ο Σαραμαντάς.

Σαραμαντάς: Είχε αρκετά θέματα απέναντι στον Λημνιό, τον οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει. Στο ημίχρονο έγινε αλλαγή έχοντας ήδη μια κίτρινη.

Μπανανά: Πολύ καλός και σταθερός και πάλι, είχε σωστές επεμβάσεις καθαρίζοντας αρκετές φάσεις στην άμυνα του Πανιωνίου.

Σταυρόπουλος: Θετική παρουσία από τον νεαρό στόπερ, ο οποίος μαζεύει εμπειρίες και έχει καλές προοπτικές διαθέτοντας πλούσια σωματικά προσόντα.

Κόρμπος: Το βάρος του κέντρου έπεσε και πάλι πάνω του. Με την εμπειρία του κατεύθυνε όσο καλύτερα μπορούσε τους πολλούς νεαρούς συμπαίκτες του.

Μακρύλλος: Έμπαινε δυνατά στις φάσεις και τελικά το πλήρωσε καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες. Είχε καλές στιγμές και έδειξε ότι παίρνοντας ματς μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Οικονομίδης: Ξεκινώντας βασικός, πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Ο νεαρός έχει καλές προοπτικές.

Μπραχίμι: Ήταν δραστήριος και είχε κάποιες καλές στιγμές. Έχει ποιότητα και μπορεί να προσφέρει επιθετικά στην ομάδα του.

Μασούρας: Ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, είχε ένα δοκάρι, ενώ πέτυχε και γκολ. Συνολικά ήταν πολύ καλός.

Γεσίλ: Δε φάνηκε καθόλου, ούτε τον αισθάνθηκε η άμυνα του ΠΑΟΚ. Ήταν εντελώς εκτός ρυθμού.

Πινιώτης: Ενώ είναι χαφ, έπαιξε δεξί μπακ στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε θέματα στην πλευρά του.

Σπιριντόνοβιτς: Μπήκε στο 63’ όταν το σκορ ήταν ακόμη 1-1 για να ενισχύσει την επίθεση, αλλά δε φάνηκε καθώς στο 70’ η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες.

Νόβακ: Το ματς είχε κριθεί όταν μπήκε και η ομάδα του έπαιζε ήδη με 10 παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ