Ο ΠΑΟΚ «σφραγίζει» το πρώτο εισιτήριο του τελικού

Ο ΠΑΟΚ «σφραγίζει» το πρώτο εισιτήριο του τελικού

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να σφραγίσει την παρουσία του στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα και από τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει στον πρώτο ημιτελικό τον Πανιώνιο με 3-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη και έτσι στη σημερινή (17/4) ρεβάνς της Τούμπας θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση, έχοντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ο αγώνας είναι και πάλι κεκλεισμένων των θυρών (ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει τη 2η από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του), θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι «COSMOTE SPORT 1».

Ο Δικέφαλος θα έχει σίγουρα τρεις απουσίες καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μαλεζάς, Μουλέν και Μιχόγεβιτς.

Από εκεί και πέρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει rotation, έχοντας και την ασφάλεια της νίκης με 3-1 στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο αλλά και ότι ακολουθεί το ματς του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (22/4).

Στο σημερινό (17/4) ματς λογικά θα πάρουν ανάσες ο Βιεϊρίνια και ο Πρίγιοβιτς, οι οποίοι είναι πάντως στην αποστολή, ενώ εκτός βασικού σχήματος θα μείνει μάλλον και ο Τζάλμα.

Στην αποστολή ο Λουτσέσκου πήρε τους: Σιαμπάνη, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιό, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ