Κριζμάν : «Φαβορί η ΑΕΚ, αλλά θα το παλέψουμε»

Κριζμάν : «Φαβορί η ΑΕΚ, αλλά θα το παλέψουμε»

Ο «χρυσός» σκόρερ της Λάρισας, Σάντι Κριζμάν, ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, όμως τόνισε πως η Ένωση είναι ακόμα το φαβορί, δίνοντας της 60-40 πιθανότητες για πρόκριση.

Το γκολ του Σάντι Κριζμάν στο 93′ ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη (2-1) στην Λάρισα στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Κροάτη επιθετικό να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως η Ένωση παραμένει ακόμα το φαβορί για την πρόκριση παρά την ήττα της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV o Κροάτης επιθετικός:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα δύσκολο τερέν επί μιας πολύ καλής ομάδας. Εμείς τα δώσαμε όλα, είμαι χαρούμενος που πέτυχα το 2-1. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, έχουμε δουλειά μπροστά μας».

Για τις πιθανότητες που δίνει στις δύο ομάδες ενόψει της ρεβάνς: «Η ΑΕΚ είναι μέσα στις 3 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι πιθανότητες είναι 60-40 για την ΑΕΚ αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θα προσπαθήσω και εκεί να χτυπήσω σαν κόμπρα…».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Θα ήθελα να παίξω στην φυσική μου θέση που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά όπου με βάλει ο προπονητής είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ