Λάρισα – ΑΕΚ : Η κριτική της Λάρισας

Λάρισα – ΑΕΚ : Η κριτική της Λάρισας

Η κριτική των παικτών της ΑΕΛ για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο ασταμάτητος Ναζλίδης, ο «φονιάς» Κριζμάν, ο εξαιρετικός Γουάλας και ο «διαβασμένος» Ντόστανιτς. Διαβάστε την κριτική της Λάρισας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μπόζοβιτς: Ήταν σταθερός στις επεμβάσεις και στις εξόδους του, ενώ δεν φέρει ευθύνη στο γκολ

Μασούρας: Είχε ζητήματα ανασταλτικά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν έβγαινε από την πλευρά του ο Κλωναρίδης. Ωστόσο προωθήθηκε αρκετά και δημιούργησε προβλήματα στην Ένωση.

Γκόλιας: Έπαιξε με δυναμισμό και καθάρισε αρκετές φάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ζίζιτς: Είχε μια καλή συνεργασία με τον Γκόλια και κέρδισε αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

Γουάλας: Έδωσε αρκετές βοήθειες δημιουργικά, τόσο με κάποια ανεβάσματά του, όσο και με τις καλές εκτελέσεις στα στημένα.

Φατιόν: Ήταν παντού στο γήπεδο, με τρεξίματα, σωστό κράτημα της μπάλας, ενώ απείλησε και την εστία του Μπάρκα όποτε του δόθηκε η ευκαιρία.

Mιλοσάβλιεβιτς: Έκανε μπόλικη δουλειά στον χώρο του κέντρου και ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΛ.

Ντέλετις: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, έχοντας μια μάλλον υποτονική παρουσία στο ματς.

Ναζλίδης: Ο κορυφαίος της Λάρισας. Κέρδισε και ευστόχησε στο πέναλτι με το οποίο η Λάρισα έκανε το 1-1, είχε ένα δοκάρι και γενικώς, έβαλε πολύ δύσκολα στην άμυνα της ΑΕΚ.

Aγκάνοβιτς: Είχε τον ρόλο να οργανώσει το παιχνίδι της ΑΕΛ και δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά σε αυτό το κομμάτι. Κάνοντας αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Kριζμάν: Σε όλο το ματς ήταν εγκλωβισμένος και δεν είχε βρει πεδίο δράσης, όμως στο φινάλε πέτυχε το «χρυσό» γκολ με το οποίο η Λάρισα πήρε τελικά τη νίκη.

Λεοζίνιο: Στα περίπου 10 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν κινητικός και έδωσε στη Λάρισα τη φρεσκάδα που χρειαζόταν μεσο-επιθετικά για να φτάσει τελικά στην ανατροπή.

Χούμπτσεβ: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Γιοβάνοβιτς: Aγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ράτκο Ντόστανιτς: Παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο που κέρδισε την ΑΕΚ, την ταλαιπώρησε αρκετά και που έδειξε πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση. Η οποία μετά και το σημερινό αποτέλεσμα είναι ορθάνοικτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ