Λάρισα – ΑΕΚ : Η κριτική της ΑΕΚ

Λάρισα – ΑΕΚ : Η κριτική της ΑΕΚ

Η κριτική της Ένωσης για το ματς με την ΑΕΛ.

Οι λάθος επιλογές του Χιμένεθ, ο αρνητικός Αϊντάρεβιτς, ο «σφιγμένος» Χουλτ και οι διασωθέντες Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος. Διαβάστε την κριτική της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Μπάρκας: Έκανε δύο καλές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο στη φάση του 2-1 θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Mπακάκης: Δεν βοήθησε πολύ δημιουργικά, μένοντας αρκετά πίσω. Ανασταλτικά ήταν καλός και εξουδετέρωσε τον Κριζμάν, που ήταν και ο παίκτης της Λάρισας που υπολόγιζε περισσότερο η ΑΕΚ.

Βράνιες: Έβγαλε ξανά μπόλικο πάθος στο γήπεδο, ενώ πολλές φορές βγήκε αρκετά έξω από την άμυνα, για να καθαρίσει φάσεις. Κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες που έδωσε.

Λαμπρόπουλος: Πρωταγωνίστησε στη φάση που κέρδισε το πέναλτι η Λάρισα, πηγαίνοντας κάπως άτσαλα πάνω στον Ναζλίδη. Ενώ γενικά έδειξε να έχει επηρεαστεί από την αγωνιστική απραξία.

Xoυλτ: Συνεχίζει να δείχνει «σφιγμένος», με τον Σουηδό μπακ να κοιτάζει περισσότερο τα ανασταλτικά του καθήκοντα και να μην κάνει τις γνωστές επελάσεις του από αριστερά.

Μοράν: Έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Παίζοντας ως «κόφτης» έκλεψε πολλές μπάλες, ενώ έβγαλε και έναν δυναμισμό στο παιχνίδι του που δεν είχαμε δει ξανά.

Αϊντάρεβιτς: Προσπάθησε να κουβαλήσει την μπάλα από το κέντρο στην επίθεση, όμως ήταν στατικός και επιχειρούσε κυρίως ασφαλείς πάσες. Χωρίς να δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της Ένωσης.

Μασούντ: Σκόραρε το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα και έβγαλε μεγάλη διάθεση στο γήπεδο. Παίζοντας είτε ως σέντερ φορ, είτε ως δεκάρι.

Μπακασέτας: Έδειχνε να ψάχνει πατήματα και ρόλο στο γήπεδο, με την παρουσία του να περιορίζεται σε κάποια άστοχα σουτ.

Χριστοδουλόπουλος: Ήταν πολύ δραστήριος, είδε μια προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι και κυνήγησε με λύσσα ένα γκολ. Παρότι δεν το πέτυχε, ήταν από τους κορυφαίους της Ένωσης.

Κλωναρίδης: Ξεκίνησε το παιχνίδι με όρεξη, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος έχανε τον ρυθμό του. Με αποτέλεσμα να αποτελέσει και την πρώτη αλλαγή του Χιμένεθ.

Γαλανόπουλος: Έδωσε τρεξίματα στην ΑΕΚ, σε ένα σημείο που η ΑΕΛ είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε για ένα ακόμα γκολ. Με τον Γαλανόπουλο να βοηθά την Ένωση να πάρει μέτρα και να ισορροπήσει το ματς.

Γκάλο: Δεν μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ είχε συμμετοχή στη φάση του 2-1 της ΑΕΛ, χάνοντας τον αντίπαλο και τη θέση του.

Μανόλο Χιμένεθ: Οι πολλές απουσίες περιόρισαν τις επιλογές του για την ενδεκάδα, όμως φάνηκε πως το 4-2- 3-1 με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν… τσουλούσε. Άργησε να παρέμβει στο ματς και έδωσε την ευκαιρία στη Λάρισα να πάρει τον έλεγχο και να φτάσει στην ανατροπή. Δεν του βγήκε η επιλογή του Αϊντάρεβιτς, ενώ κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έκανε 3 η αλλαγή, σε ένα ματς που η εικόνα της Ένωσης δεν ήταν καλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ