Τα γυρίζει ο ΠΑΟΚ και τώρα θέλει ΟΑΚΑ

Τα γυρίζει ο ΠΑΟΚ και τώρα θέλει ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω σε ότι αφορά το θέμα της έδρας του τελικού, καθώς από τον δικέφαλο του Βορρά διέρρεαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Λίγα λεπτά μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, εξέφραζε την άποψη πως ο τελικός του Κυπέλλου δεν πρέπει να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αν έχουν προκριθεί οι δύο δικέφαλοι. Η απάντηση από πλευράς ΑΕΚ δεν άργησε, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποκαλύπτει την δέσμευση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου πως ο τελικός θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο όπως αναφέρει η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Ενώ λοιπόν ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είχε πάρει επίσημη θέση λίγο μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης, η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική, με βάση το ρεπορτάζ από πλευράς δικέφαλου του Βορρά. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίρρηση να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι ιθύνοντες του δικέφαλου του Βορρά έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας τους. Έσπευδαν μάλιστα να προσθέσουν πως αν ο τελικός διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να εξυπηρετήσει περισσότερους οπαδούς της, λόγω της μεγάλης χωρητικότητας του ΟΑΚΑ.

Το θέμα βέβαια είναι ότι ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος πήρε μια επίσημη θέση λίγα λεπτά μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και ο Παπαδόπουλος εκπροσωπούσε τον δικέφαλο του Βορρά. Έθεσε ζήτημα έδρας για τον τελικό της διοργάνωσης και δεν μπορούσε να το κάνει με πιο επίσημο τρόπο. Τα όσα είπε έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ έθετε θέμα για την έδρα του τελικού, πριν καν γίνουν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης.

Το αν ο δικέφαλος του Βορρά αποφάσισε να αλλάξει την θέση του, διαρρέοντας πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για το που θα γίνει ο τελικός, είναι θέμα του ΠΑΟΚ. Ωστόσο οι δηλώσεις Παπαδόπουλου έγιναν, ήταν ξεκάθαρες και έθεταν θέμα γηπέδου. Όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η νέα θέση του ΠΑΟΚ είδε το φως της δημοσιότητας μετά τα όσα είπε ο Μελισσανίδης για δέσμευση Γραμμένου πως ο τελικός θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ