Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-3

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-3

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες επί του Ατρόμητου (3-1) και με συνολικό σκορ 5-1 πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος .Στα highlights ο τρόπος που επέλεξε να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος του Ατρόμητου, για τις διαιτητικές υποδείξεις του πρώτου ματς, που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα

Ο ΠΑΟΚ σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, μετά τη χθεσινή νίκη του στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 3-1. Το θέμα βέβαια δεν ήταν η σημερινή αναμέτρηση των δυο ομάδων αλλά τα όσα είχαν γίνει στο πρώτο ματς στην Τούμπα, εκεί που ο δικέφαλος του Βορρά είχε προηγηθεί με γκολ – οφσάιντ του Πέλκα επικρατώντας τελικά με 2-0.

Μετά από εκείνο το λάθος του βοηθού Κούλα Χασάν όλα είχαν γίνει (πολύ) πιο εύκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πολύ δύσκολα για τους Περιστεριώτες. Αν προσθέσει κάποιος και την απουσία από τον Ατρόμητο, των τριών δανεικών από τον ΠΑΟΚ (Ουάρντα, Χατζηισαΐας, Γαννούλης) καταλαβαίνει ότι η ομάδα του Περιστερίου είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Η διαμαρτυρία των οπαδών του Ατρόμητου με την τεράστια σημαία

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Ατρόμητου βρήκαν ένα πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για το γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων. Είχαν μια τεράστια σημαία στην εξέδρα στα χρώματα της σημαίας που κρατούν οι βοηθοί και την ανέμιζαν ανά τακτά διαστήματα. Στόχος φυσικά να υπενθυμίσουν το οφσάιντ που δεν δόθηκε στο πρώτο ματς. Έδειξαν έτσι την έντονη αντίδραση τους για το πολύ μεγάλο διαιτητικό λάθος, που κόστισε ακριβά στην ομάδα τους.

Άνοιξε το σκορ ο Σάκχοφ

Ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα 25 λεπτά, σε μια προσπάθεια να βρει το γκολ που θα του έδινε την δυνατότητα να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση, αλλά και στις δύο περιπτώσεις οι προσπάθειες των Ντάουντα και Ντιγκινί, δεν βρήκαν στόχο. Τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ωραίο γκολ του Σάκχοφ στο 30’.

Η ισοφάριση του Ατρόμητου και τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος με τις δύο αλλαγές του Κάναντι (Βασιλακάκης και Κωτσόπουλος) να βοηθούν σημαντικά την ομάδα του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μάλιστα με τον Βασιλακάκη στο 54’ κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κωτσόπουλο για να προηγηθούν, αλλά ο Μαλεζάς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με 3-1, χάρη σε γκολ του Κάνιας στο 67’ και του Κουλούρη στο 79’.

Το κλειδί: Το κλειδί της πρόκρισης του ΠΑΟΚ ήταν στο πρώτο ματς. Ο δικέφαλος είχε προηγηθεί στον πρώτο προημιτελικό με γκολ οφσάιντ κι εκείνη η φάση έκρινε πολλά.

Το10άρι: Ο Σάκχοφ ήταν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν στο ματς και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει μετά την ωραία πάσα του Κουλούρη.

Στον πάγκο: Ο Ντάουντα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, σίγουρα οι Περιστεριώτες περίμεναν περισσότερα.

Γιατί κόουτς: Ο Βασιλακάκης είχε πολύ καλή απόδοση μπαίνοντας σαν αλλαγή και σίγουρα το ερώτημα για τον Νταμίρ Κάναντι είναι γιατί δεν χρησιμοποίησε βασικό τον έμπειρο μέσο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 1-3

Διαιτητής: Στυλιαράς
Κίτρινες: 24’ Μπουσούλατζιτς
Γκολ: 54’ Βασιλακάκης – 30’ Σάκχοφ, 67’ Κάνιας, 79’ Κουλούρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς, Μπρούνο, Νάτσος (73’ Κυριακίδης), Ούμπιδες, Ντιγκινί (46’ Βασιλακάκης), Ντάουντα (46’ Κωτσόπουλος).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος (57’ Κρέσπο), Αζεβέδο, Κάνιας, Σάκχοφ (75′ Μουλέν), Μακ, Λημνιός, Πέλκας (61’ Μπίσεσβαρ), Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ