Ο Ολυμπιακός βγάζει δύναμη στα δύσκολα

Ο Ολυμπιακός βγάζει δύναμη στα δύσκολα

Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ αλλά στο μεγάλο λιμάνι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν μπροστά, καθώς αύριο το απόγευμα θα κριθεί η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν εκτός έδρας με την Ένωση και φυσικά στον Ολυμπιακό σκέφτονται μόνο την τετράδα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ […]

Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ αλλά στο μεγάλο λιμάνι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν μπροστά, καθώς αύριο το απόγευμα θα κριθεί η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν εκτός έδρας με την Ένωση και φυσικά στον Ολυμπιακό σκέφτονται μόνο την τετράδα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το 100% για να πετύχουν το στόχο τους.

Σίγουρα η ψυχολογία των πρωταθλητών δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως ξέρει να βγάζει δύναμη στα δύσκολα. Έχει αποδείξει ότι αντιδρά σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό ακριβώς καλούνται να κάνουν οι ερυθρόλευκοι στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Να αντιδράσουν, να βγάλουν εγωισμό κι αυτό ήταν άλλωστε και το βασικό θέμα συζήτησης στου Ρέντη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Όλοι στέκονται στη σημασία που έχει το ματς του Κυπέλλου όχι μόνο γιατί θα κρίνει μια πρόκριση αλλά και για λόγους γοήτρου. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη και καλούνται να δείξουν με την απόδοση τους στον αγωνιστικό χώρο, πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν πως έκαναν πολλά λάθη από τη στιγμή που προηγήθηκαν στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, δίνοντας το δικαίωμα στην ΑΕΚ να πετύχει δύο γκολ. Αυτά τα λάθη καλούνται να αποφύγουν οι ερυθρόλευκοι στο ματς του Κυπέλλου και οι παίκτες καταλαβαίνουν πως ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει τη νίκη και μόνο τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά και καλείται να το αποδείξει. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται δυναμισμό, χρειάζονται πάθος και ένταση στις προσωπικές μονομαχίες και αυτά τα στοιχεία καλούνται να παρουσιάσουν οι ερυθρόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ