Βεργέτης : «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, όλα ανοιχτά στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ»

Βεργέτης : «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, όλα ανοιχτά στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ»

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 κάνοντας τα σχόλιά του για την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης.  Ο Έλληνας προπονητής σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης των προημιτελικών του Κυπέλλου και έδωσε τις δικές του εκτιμήσεις αναφορικά με τις ομάδες που έχουν προβάδισμα πρόκρισης στους τέσσερις της διοργάνωσης.

Αρχίζοντας, έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ έναντι του Ατρομήτου στο μεταξύ τους ζευγάρι. Σχετικά με το ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα και το Πανιώνιος – Λαμία, σχολίασε ότι είναι αμφότερα αμφίρροπα ζευγάρια, δίνοντας όμως ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΣ. Όσο για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, είπε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο: «Είναι μια δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως και οι ίδιοι οι άνθρωποί του θα προτιμούσαν κάποιον άλλον αντίπαλο. Πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και στα δύο παιχνίδια. Δίνω προβάδισμα 60-40 στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη η απώλεια των Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα για τον Ατρόμητο. Είναι από τους λόγους που δίνω το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ».

Για την μονομαχία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα αμφίρροπο ζευγάρι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Η ΑΕΚ είναι φορμαρισμένη αυτήν την περίοδο. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις, ενώ έχει και το αβαντάζ του νέου προπονητή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά».

Για τα άλλα δύο ζευγάρια: «Θα δώσω προβάδισμα 60-40 στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λάρισα, ενώ για το Πανιώνιος – Λαμία θεωρώ ότι είναι 50-50. Αν η Λαμία πάρει ένα διεκδικήσιμο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, όλα είναι ανοικτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ