Μπέτσης : «Αποτελεί πρόκληση η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ»

Μπέτσης : «Αποτελεί πρόκληση η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Βασίλης Μπέτσης μίλησε για την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου που έφερε την ομάδα του Περιστερίου αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως τα ματς με τον δικέφαλο αποτελούν πρόκληση.

Αισιόδοξος πως ο Ατρόμητος μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση και να περάσει στα ημιτελικά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης.

Ο παράγοντας των Περιστεριωτών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία των δανεικών του δικεφάλου από το ματς, λόγω της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Επίσης ξεκαθάρισε πως η διοργάνωση του Κυπέλλου αποτελεί στόχο του Ατρομήτου, είπε πως υπάρχει πίστη στην ομάδα για την πρόκριση και τόνισε πως τα παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς είναι πρόκληση έτσι κι αλλιώς.

«Είναι στους στόχους μας το Κύπελλο, πάμε να παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είναι θετικό ότι η ρεβάνς θα γίνει στο Περιστέρι», είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως δεν θα αγωνιστούν οι τρεις δανεικοί (Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Δημήτρης Γιαννούλης) που ανήκουν στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Αποτελεί πρόκληση έτσι κι αλλιώς η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, θα πάμε να παίξουμε όπως στο πρωτάθλημα και όλοι είδαμε πώς χάσαμε στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ