Λάντον Ντόνοβαν : Επιστρέφει στα γήπεδα

Λάντον Ντόνοβαν : Επιστρέφει στα γήπεδα

Μετά από απουσία δύο χρόνων ο Λάντον Ντόνοβαν πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα γήπεδα για λογαριασμό της μεξικάνικης, Λεόν.

Τελευταία φορά που είδαμε τον Λάντον Ντόνοβαν ν’ αγωνίζεται ήταν το 2016. Τότε πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ωστόσο, άλλαξε γνώμη και επέστρεψε στα γήπεδα για λογαριασμό της Λεόν.

Η ομάδα από το Μεξικό το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή και εν τέλει τον έπεισε να φορέσει και πάλι εξάταπα και σορτσάκι δύο χρόνια μετά το «αντίο» του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ντόνοβαν θεωρείται από τους συμπατριώτες του ως ο σπουδαιότερος παίκτης που έβγαλαν ποτέ οι ΗΠΑ στο ποδόσφαιρο. Και όχι άδικα, αφού επί σειρά ετών αγωνιζόταν στην Premier League με τα χρώματα της Έβερτον, αλλά και στη Γερμανία μ’ εκείνα της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ είναι και πρώτος σκόρερ έχοντας πετύχει 57 τέρματα σε 145 εμφανίσεις. Πρώτος σε γκολ είναι και με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αφού έχει σημειώσει 69 σε 108 εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ του 2002, του 2006 και του 2010 με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Κάτι που δεν το είχε πραγματοποιήσει κανείς άλλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ