Τέβες : Επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς

Τέβες : Επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς

Ο Κάρλος Τέβες επέστρεψε κι επίσημα στην Μπόκα Τζούνιορς, όπως ανακοίνωσε ο αργεντίνικος σύλλογος και θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Στην Μπόκα Τζούνιορς επέστρεψε κι επίσημα ο Κάρλος Τέβες, καθώς ο σύλλογος από την Αργεντινή ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος στις 5 Φεβρουαρίου γίνεται 34 ετών.

«Ο Τέβες έχει έρθει στο σπίτι του!» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση, την ώρα που ο σύλλογος δεν δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του απάτσι, ούτε αποκάλυψε εάν κατέβαλε κάποιο κόστος για τη μεταγραφή στην κινεζική Σανγκάι Σένχουα.

Ο Αργεντινός σταρ ξεκίνησε από τον σύλλογο του Μπουένος Αϊρες, στον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά το διάστημα 2001-04. Αφού κατέκτησε το Copa Libertadores και το Διηπειρωτικό Κύπελλο με την Μπόκα, μετακόμισε στη Βραζιλία για την Κορίνθιανς, προτού περάσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Ακολούθησε μια επιτυχημένη περίοδος στο Μάντσεστερ, όπου στέφθηκε πρωταθλητής Αγγλίας με τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι. Πανηγύρισε επίσης την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ιταλίας με τη Γιουβέντους (2014, 2015), προτού επιστρέψει για πρώτη φορά στην Μπόκα Τζούνιορς (2015-16).

Τον Ιανουάριο του 2017 πήρε μεταγραφή στη Σανγκάι Σένχουα κι έγινε ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαοριστές στον κόσμο. Παρά το γεγονός πως κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο στην Κίνα, δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Ασία και έτσι επέστρεψε εκεί που αγαπήθηκε όσο πουθενά άλλου. Στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ