Τα συγχαρίκια του Ουάρντα στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ (pic)

Τα συγχαρίκια του Ουάρντα στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ (pic)

Μπορεί ο Αμρ Ουάρντα να μην αγωνίστηκε σε κάποιο από τα πρόσφατα προκριματικά παιχνίδια της Αιγύπτου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν παρέλειψε ωστόσο να συνεχάρη τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την ανάδειξή του ως κορυφαίο προπονητή στην Αφρική.

Πραγματοποιήθηκε χθες (4/1) στην Άκρα το γκαλά για την ανάδειξη των κορυφαίων (άνδρας ποδοσφαιριστής, γυναίκα ποδοσφαιρίστρια, νέος ποδοσφαιριστής, προπονητής, σύλλογος και εθνική ομάδα αντρών) του 2017 από την Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Αφρικής.

Μπορεί ο φοβερός και τρομερός Μοχάμεντ Σαλάχ να έκλεψε με το βραβείο που κέρδισε τη δόξα και να μαγνήτισε τα φλας και το ενδιαφέρον, ένας γνώριμος μας όμως ήταν και αυτός ανάμεσα στους διακριθέντες. Ο λόγος φυσικά για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο άλλοτε τεχνικός -μεταξύ άλλων- της Βαλένθια (1999-2001), της Ίντερ (2001-2003) και του Άρη (2009-2011), αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Ηπείρου, καθώς καθοδήγησε την Εθνική Αιγύπτου στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια.

O Αμρ Ουάρντα, ο οποίος είχε κληθεί από τον Κούπερ στην αποστολή του πρόσφατου Κύπελλο Εθνών Αφρικής, δεν έχασε την ευκαιρία και συνεχάρη μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον 62χρονο Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής Αιγύπτου τον Μάρτιο του 2015.

«Συγχαρητήρια Κύριε Έκτορ Κούπερ. Αξίζεις τα καλύτερα», ήταν το μήνυμα του 24χρονου μεσοεπιθετικού του Ατρομήτου (αγωνίζεται στους Περιστεριώτες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ).

Για την ιστορία, πέραν του Μοχάμεντ Σαλάχ (καλύτερος άνδρας ποδοσφαιριστής) και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ (καλύτερος προπονητής), βραβεύτηκαν ακόμα η Wydad Casablanca (κορυφαίος σύλλογος), ο Πάτσον Ντάκα (κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής), η Εθνική Αιγύπτου (κορυφαία εθνική ομάδα αντρών), η Ασιτάτ Οσοάλα (κορυφαία γυναίκα ποδοσφαιρίστρια), ενώ από τους φιλάθλους ψηφίστηκε και η κορυφαία ενδεκάδα.

https://twitter.com/CAF_Online/status/949219045089468416

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ