Σκόκο : «Στη Νιούελς Ολντ Μπόις θέλω να τελειώσω την καριέρα μου»

Σκόκο : «Στη Νιούελς Ολντ Μπόις θέλω να τελειώσω την καριέρα μου»

Στην ομάδα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε σε τηλεοπτικό μέσο της Αργεντινής εκφράζοντας την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο 32χρονος επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ έχει μια ιδιαίτερη αγάπη με την Νιούελς, καθώς είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και αναδείχθηκε ως παίκτης.

Να θυμίσουμε ότι ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ κατέκτησε φέτος το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Αργεντινής σκοράροντας και στους δύο τελικούς. Ο Αργεντινός άσος όμως, δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε με τους «μιγιονάριος» και το μέλλον του στην ομάδα είναι αμφίβολο.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το αύριο. Είναι οπαδός της Νιούελς όλοι το ξέρουν αυτό.Το ιδανικό θα ήταν κάποια μέρα να επιστρέψω και αν τελειώσω την καριέρα μου εκεί, όμως όχι με τις συνθήκες με τις οποίες έφυγα για την Ρίβερ Πλέιτ. Θα ήθελα να αποσυρθώ με την φανέλα της Νιούελς, όμως ακόμα και σήμερα βλέπω συνθήκες παρόμοιες με εκείνες που δεν μας άφηναν να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκόκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ