Απίστευτο: Ο Εσιέν έβαλε αγγελία τον… εαυτό του στη Σιγκαπούρη!

Απίστευτο: Ο Εσιέν έβαλε αγγελία τον… εαυτό του στη Σιγκαπούρη!

Ο Μίκαελ Εσιέν προέτρεψε ΜΜΕ και οπαδούς να πουν στους συλλόγους της Σιγκαπούρης να κινηθούν για την απόκτησή του από την ομάδα της Ινδονησίας που τον έχει στον... πάγο!

Ο Μίκαελ Εσιέν θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να απευθύνει… κάλεσμα σε κάθε ομάδα της… Σιγκαπούρης που επιθυμεί να τον αποκτήσει, ότι μπορεί να τον αγοράσει ανά πάσα στιγμή. Διότι μπορεί ο πρώην παγκόσμιος αστέρας και παίκτης του Παναθηναϊκού να ανηκει στην Περσίμπ Μπαντούνγκ της Ινδονησίας, αλλά έχει μείνει εκτός λίστας, λόγω της νέας νομοθεσίας για τους ξένους ποδοσφαιριστές στο ασιατικό ποδόσφαιρο!

Ο Εσιέν, λοιπόν, βρέθηκε στη Σιγκαπούρη αυτές τις ημέρες, για να λάβει μέρος στο φιλικό παιχνίδι των «Θρύλων της Τσέλσι», με αντίπαλο τους παλαιμάχους της Ιντερ. Και στο περιθώριο του αγώνα έβαλε… αγγελία τον εαυτό του.

«Πείτε στους συλλόγους σας να έρθουν να με αγοράσουν. Μου αρέσει πολύ η Σιγκαπούρη. Είναι πολύ καθαρή, οι άνθρωποι μιλούν αγγλικά και είναι ζεστοί. Το εννοώ, θα ήταν χαρά μου να αγωνιστώ εδώ, οπότε πείτε τους να έρθουν», είπε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ και οπαδούς μετά το τέλος της αναμέτρησης! Επιβεβαιώνοντας με τον πλέον ηχηρό τρόπο ότι οι ημέρες της δόξας του έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ