Ινιέστα : «Όλα είναι πιθανά»

Ινιέστα : «Όλα είναι πιθανά»

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί το επόμενο βήμα του, διευκρινίζοντας ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, πάντα εκτός Ευρώπης.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του επόμενου σταθμού της καριέρας του, βρίσκεται ο Αντρέας Ινιέστα. Ο 33χρονος μέσος που φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα από το 2002 διευκρίνισε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, πάντα εκτός Ευρώπης.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί χώρες όπως η Κίνα, η Αυστραλία και η Ιαπωνία, ενώ δεν πρόκειται να παραμείνει στη Γηραιά Ήπειρο.

«Είπα ότι δεν πρόκειται να πάω αλλού στην Ευρώπη. Εξω από αυτήν, όλα τα σενάρια είναι πιθανά», σχολίασε ο σταρ της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα beIN Sportsμετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ.

«Είπαν ότι δεν πάω στην Κίνα, τώρα λένε ότι η Ιαπωνία αποτελεί προοπτική και άκουσα επίσης και για Αυστραλία. Θα μάθετε όταν θα σας πω. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, μικρές λεπτομέρειες και θα προσπαθήσω να επιλέξω την καλύτερη λύση. Στο μεταξύ θα απολαύσω τον χρόνο που μου έμεινε στην Μπαρτσελόνα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ