Αβέβαιο το μέλλον του Σκόκο στη Ρίβερ Πλέιτ

Αβέβαιο το μέλλον του Σκόκο στη Ρίβερ Πλέιτ

Ο Νάτσο Σκόκο δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στη Ρίβερ Πλέιτ, με τον εκπρόσωπο του να τονίζει πως αν αυτός δεν αυξηθεί τότε ο πελάτης του θα πρέπει να επανεξετάσει τις επιλογές του.

Αβέβαια είναι το μέλλον του Νάτσο Σκόκο στη Ρίβερ Πλέιτ, με τον ατζέντη του, Φαμπιάν Σολντίνι να αναφέρεται στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του πελάτη του το τελευταίο διάστημα.

Ο Αργεντινός αν και ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός, έχει χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα των «Μιλιονάριος» το τελευταίο διάστημα, με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρσέλο Γκαγιάρδο να δείχνει να προτιμά τον Λούκας Πράτο. Παράλληλα, υπάρχει έντονη φημολογία περί πολύ κακών σχέσεων του Σκόκο με τον τεχνικό της Ρίβερ.

Το γεγονός αυτό διέψευσε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος όμως δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του πελάτη του για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, τονίζοντας ότι αν αυτός δεν αυξηθεί το επόμενο διάστημα θα πρέπει να επανεξετάσει τις επιλογές του.

«Δεν έχει συμβεί κάτι εξωαγωνιστικό. Όλα όσα ακούγονται είναι φήμες. Αυτή τη στιγμή ο Πράτο είναι βασικός και ο Νάτσο είναι η εναλλακτική του. Οι δυο τους έχουν διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και μπορούν να αγωνιστούν μαζί, ωστόσο προτεραιότητα του προπονητή είναι ένας επιθετικός όπως ο Πράτο και όχι ο Σκόκο», δήλωσε αρχικά ο Φαμπιάν Σολντίνι και πρόσθεσε:

«Ο Νάτσο είναι χαρούμενος στη Ρίβερ. Το μέλλον του το βλέπω εδώ, ωστόσο πιστεύω πώς να μην παίζει δεν βοηθά ούτε τον ίδιο ούτε τη Ρίβερ. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του και θα δούμε τι θα συμβεί. Αν δεν τον υπολογίζουν, θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας. Αν τον υπολογίζουν θα συνεχίσουμε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ