Περσίμπ Μπαντούνγκ : Έδιωξε Εσιέν, πήρε Μπάουμαν

Περσίμπ Μπαντούνγκ : Έδιωξε Εσιέν, πήρε Μπάουμαν

Η Περσίμπ Μπαντούνγκ έλυσε τη συνεργασία της με τον Μίκαελ Εσιέν, άδειασε θέση ξένου στο ρόστερ της, αλλά την κάλυψε άμεσα με τον μέχρι πρότινος επιθετικό της Κέρκυρας, Χόναταν Μπάουμαν.

Μετεγγραφικές κινήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον στην… Ινδονησία! Η Περσίμπ Μπαντούνγκ, μετά από ένα χρόνο συνεργασίας, αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Μίκαελ Εσιέν, ελευθερώνοντας έτσι μια θέση ξένου στο ρόστερ. Ο 35χρονος Γκανέζος χαφ, έπειτα από μια σπουδαία καριέρα σε Μπαστιά, Λιόν, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται να κρεμάσει τα εξάταπά του έπειτα από 18 χρόνια στα γήπεδα και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αυτός που κάλυψε την -για λίγες ώρες ορφανή- θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας είναι ένας επίσης γνώριμος στο ελληνικό κοινό ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Χόναταν Μπάουμαν, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας από τον Αύγουστο του 2017 (αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Γκιγιέρμο Μπρόουν, είχε δώδεκα συμμετοχές, δύο γκολ και μια ασίστ) ως την περασμένη Τετάρτη, όταν και αποδεσμεύτηκε από τους Φαίακες. Η Περσίμπ Μπαντούνγκ τερμάτισε πέρυσι στην 15η θέση του πρωταθλήματος, με τη νέα σεζόν να ξεκινάει στις 23 Μαρτίου και τον σύλλογο της Ινδονησίας να έχει σαφώς μεγαλύτερες βλέψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ