MLS : Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Los Angeles FC

MLS : Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Los Angeles FC

Μετράει μόλις μερικούς μήνες ζωής, όμως εντυπωσιάζει στο νέο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ο λόγος για την νεοσύστατη ομάδα Los Angeles FC, που έχει πετύχει δύο νίκες στις πρώτες δύο ισάριθμες αγωνιστικές του MLS. Μάλιστα τα ξημερώματα, συνέτριψε με 5-1 εκτός έδρας την ομάδα του Σολτ Λέικ Σίτι, με πρωταγωνιστή τον νεαρό Ουρουγουανό, Ντιέγκο Ρόσι, ο […]

Μετράει μόλις μερικούς μήνες ζωής, όμως εντυπωσιάζει στο νέο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ο λόγος για την νεοσύστατη ομάδα Los Angeles FC, που έχει πετύχει δύο νίκες στις πρώτες δύο ισάριθμες αγωνιστικές του MLS.

Μάλιστα τα ξημερώματα, συνέτριψε με 5-1 εκτός έδρας την ομάδα του Σολτ Λέικ Σίτι, με πρωταγωνιστή τον νεαρό Ουρουγουανό, Ντιέγκο Ρόσι, ο οποίος στα 19 του θεωρείται από τους ειδικούς σπουδαίο ταλέντο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Προπονητής της ομάδας από την «πόλη των αγγέλων», είναι ο έμπειρος και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Μπομπ Μπράντλεϊ, ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος, δήλωσε για τον Ρόσι, που σκόραρε δις: «Χωρίς αμφιβολία είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι ταχύς και απρόβλεπτος, όπως απέδειξε και σήμερα. Επίσης, είναι πολύ ομαδικός και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας μας».

Οι φίλαθλοι και οι παίκτες της Los Angeles FC, περιμένουν με ανυπομονησία την 29η Απριλίου, καθώς εκείνη την ημέρα θα μπουν για πρώτη φορά στο 22.000 θέσεων γήπεδο τους, με αντίπαλο την ομάδα του Σιάτλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ