Καναβάρο : «Τελειώνει» από την Γκουανγκζού

Καναβάρο : «Τελειώνει» από την Γκουανγκζού

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Γκουναγκζού βρίσκεται ο Φάμπιο Καναβάρο, καθώς τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν ενοχλήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου από την Κίνα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου πρωταθλητή στην Κίνα, ως προπονητής της Εβεργκράντε Γκουανγκζού, το συμβόλαιο του Λουίς Φελίπε Σκολάρι με το σύλλογο δεν ανανεώθηκε, καθώς ο διάσημος Βραζιλιάνος κόουτς ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά από δυόμισι χρόνια καριέρας στην ασιατική χώρα.

Στην θέση του προσλήφθηκε ο Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Τιαντσίν Κουανλιάν. Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Κίνας προσέλαβε τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του συλλόγου για επτά μήνες και το 2014, αλλά δεν είναι ευχαριστημένη από την πορεία της ομάδας τους τελευταίους μήνες.

Στα τελευταία παιχνίδια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions league της Ασίας, η ομάδα της Κίνας δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις της και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Καναβάρο είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ