Μπερμπάτοφ : Απαξιώνει τον Ντέιβιντ Τζέιμς

Μπερμπάτοφ : Απαξιώνει τον Ντέιβιντ Τζέιμς

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε καυστικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον παλαίμαχο Άγγλο διεθνή τερματοφύλακα και νυν προπονητή του στην Κεραλά Μπλάστερς, Ντέιβιντ Τζέιμς. O πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Μπενγκαλούρου για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του ινδικού πρωταθλήματος, απαξίωσε τον 47χρονο τεχνικό. Ο Τζέιμς […]

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε καυστικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον παλαίμαχο Άγγλο διεθνή τερματοφύλακα και νυν προπονητή του στην Κεραλά Μπλάστερς, Ντέιβιντ Τζέιμς.

O πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Μπενγκαλούρου για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του ινδικού πρωταθλήματος, απαξίωσε τον 47χρονο τεχνικό. Ο Τζέιμς ανέλαβε πριν λίγο καιρό την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, η Κεραλά Μπλάστερς είναι η πρώτη ομάδα που κοουτσάρει σαν κανονικός προπονητής, καθώς μόλις ολοκλήρωσε την καριέρα του στον σύλλογο, αποτέλεσε παίκτη-προπονητή μέχρι να πάρει επίσημα τα κλειδιά του.

Με την ήττα εκείνη, η ομάδα του Τζέιμς απέτυχε να προκριθεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς τερμάτισε έκτη στη βαθμολογία (περνούν οι πρώτοι τέσσερις). Μετά το ματς, ο Μπερμπάτοφ ανάρτησε ιστορία στο Instagram με απαξιωτικά σχόλια για τον προπονητή του όπως, «κάκιστος νέος προπονητής», «κάκιστες τακτικές συμβουλές».

Δείτε το ποστ του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ