Μπακαμπού : Ανακοινώθηκε από την Γκουοάν Πεκίνου

Μπακαμπού : Ανακοινώθηκε από την Γκουοάν Πεκίνου

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού στην Γκουοάν Πεκίνου. Η ομάδα της Κίνας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κονγκολέζου φορ της Βιγιαρεάλ με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η ρήτρα αποδέσμευσης του 26χρονου άσου ήταν 40 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν δίστασαν καθόλου να πληρώσουν στους Ισπανούς οι Κινέζοι. Ωστόσο, το κόστος της μεταγραφής, σχεδόν διπλασιάστηκε, δεδομένου […]

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού στην Γκουοάν Πεκίνου. Η ομάδα της Κίνας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κονγκολέζου φορ της Βιγιαρεάλ με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η ρήτρα αποδέσμευσης του 26χρονου άσου ήταν 40 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν δίστασαν καθόλου να πληρώσουν στους Ισπανούς οι Κινέζοι.

Ωστόσο, το κόστος της μεταγραφής, σχεδόν διπλασιάστηκε, δεδομένου του νέου φορολογικού καθεστώτος που υπάρχει στην ασιατική χώρα. Συνεπώς, με τα 74 εκατ. ευρώ, που τελικά κόστισε η μετακίνηση του, ο Μπακαμπού έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία. Αναφορικά με τις προσωπικές του απολαβές, αυτές θα αγγίξουν τα 18 εκατ. ευρώ ετησίως!

Ο διεθνής με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό επιθετικός, γεννημένος στη Γαλλία, ήταν ο πρώτος σκόρερ του «κίτρινου υποβρυχίου» στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει συνολικά 40 γκολ από το 2015, όταν αποκτήθηκε από την Μπούρσασπορ έναντι 7,5 εκατ. ευρώ.

https://twitter.com/FCBeijingGuoan/status/969083742005485568

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ