Καράσκο : Η «τρελή» πρόταση που τον κάνει… Κινέζο από τα 24

Καράσκο : Η «τρελή» πρόταση που τον κάνει… Κινέζο από τα 24

Ο Γιανίκ Καράσκο είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση της Νταλιάν Γιφάνγκ και να γίνει... Κινέζος από τα 24, με την Mundo Deportivo να αποκαλύπτει το πόσο που θα βάλει στα ταμεία της η Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό που θα «τσεπώνει» ετησίως ο Βέλγος, εφόσον ολοκληρωθεί το deal. 

Τα τελευταία χρόνια η Κίνα έχει γίνει ένας από τους top προορισμούς για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα, παίρνοντας παράλληλα και ένα αρκετά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Το να φύγει, λοιπόν, ένας παίκτης που έχει πατήσει τα… άντα για να παίξει μπάλα στην ασιατική Ήπειρο δεν είναι κάτι που προκαλεί (πλέον) εντύπωση, εντύπωση όμως σίγουρα προκαλεί η επικείμενη μετεγγραφή ενός -ομολογουμένως- top και μόλις 24 ετών ποδοσφαιριστή στην κινεζική Super League.

Ο Γιανίκ Καράσκο, περί ου ο λόγος, αναμένεται λοιπόν να αφήσει την Ευρώπη και την Ατλέτικο Μαδρίτης και να μετακομίσει στην Κίνα και την Νταλιάν Γιφάνγκ. Η νεοφώτιστη ομάδα έχει καταθέσει πρόταση και στις πλευρές, περιμένοντας πλέον για την οριστική τους απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ στους Ροχιμπλάνκος και 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, συν, βεβαίως, αρκετά μπόνους και μια σειρά εξωαγωνιστικών ανέσεων.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο διεθνής Βέλγος εξτρέμ (28 συμ., 4 γκολ, 7 ασίστ φέτος) δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής που έχει φέτος, βλέποντας τον Ντιέγκο Σιμεόνε να τον έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Παράλληλα, η Ατλέτικο αναζητά πόρους για να εξισορροπήσει τον ισολογισμό της και η πώληση ενός ποδοσφαιριστή σε μια τιμή διπλάσια από αυτή που τον είχε αποκτήσει η ίδια προ τριετίας, σίγουρα δεν την αφήνει ασυγκίνητη…

Εκτός από τον Γιανίκ Καράσκο, μάλιστα, ο κινεζικός σύλλογος επιθυμεί και την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες (ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει δηλώσει δημόσια πως δεν θα ζητήσει την παραμονή του στο ρόστερ), στον οποίο μάλιστα είναι διατεθειμένος να προσφέρει ετήσιο μισθό που θα αγγίξει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Για την ιστορία, ο πιο γνωστός -ευρωπαϊκά- παίκτης που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Νταλιάν Γιφάνγκ είναι ο Μάτε Μαλές, ο 28χρονος Κροάτης αμυντικός μέσος με θητεία -μεταξύ άλλων- σε Χάιντουκ και Ντινάμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ