Άρης : Η αποστολή ενόψει Απόλλωνα Λάρισας

Άρης : Η αποστολή ενόψει Απόλλωνα Λάρισας

Την 20μελή αποστολή του Άρη για τον αυριανό (14/1) αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανό, μετά τη σημερινή προπόνηση. Νέα νίκη για την Κ19 του συλλόγου, 5-0 τον Αιγινιακό.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (13/1) το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Αλκαζάρ (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή (νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Η είδηση είναι οτι στους εκλεκτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Μπαργκάν και Καπνίδης, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν ακόμη και κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ετσι ο Δημήτρης Σπανός φαίνεται να θέλει να τους δώσει κι άλλη ευκαιρία.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Καπνίδης, Ντούνης, Λώττας.

Νέα νίκη της ομάδας U-19

Με το ευρύ 5-0 κέρδισε η ομάδα U-19 του ΑΡΗ την αντίστοιχη ομάδα του Αιγινιακού σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League Νέων 2017-2018.

Η δεύτερη τη τάξει ομάδα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, που έκανε το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, έφτασε εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών με γκολ που πέτυχαν οι Καρβούνης (2), Μπουλγκουρίδης (2) και Χατζηιγνατιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ