Footbal League : Χέρι-χέρι στην τρίτη θέση ΟΦΗ και Τρίκαλα

Footbal League : Χέρι-χέρι στην τρίτη θέση ΟΦΗ και Τρίκαλα

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το 2018 ΟΦΗ και Τρίκαλα με νίκες επί των Κισσαμικού και Τρικάλων, αντίστοιχα.

ΟΦΗ και Τρίκαλα άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί των χιλίων προβλημάτων επιβλήθηκαν στην έδρα τους του Κισσαμικού με 3-0, ενώ τα Τρίκαλα έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Βέροιας με 1-0. Έτσι, οι δύο νικητές διατηρούνται ισόβαθμοι έχοντας 18 βαθμούς.

ΟΦΗ – Κισσαμικός 3-0

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον Κισσαμικό, καθώς προηγήθηκε 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το 10’ της αναμέτρησης. Ο Μάνος με δύο προσωπικά του τέρματα στο 6’ και στο 9’. Ο ΟΦΗ έπειτα προσπάθησε να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ ώστε να καθαρίσει από το πρώτο μέρος την νίκη.

Ο σκόρερ των Κρητικών προσπάθησε να κάνει τρία τα γκολ της ομάδας του βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Λαζαρίδη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ό,τι δεν κατάφερε ο 23χρονος επιθετικός στις αρχές του β’ ημιχρόνου, το κατάφερε στο 89′, συμπληρώνοντας το χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΟΦΗ Στρέζος, Νάστος, Μάνος, Παπατόλιος (77′ Φαζός), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (64′ Κοντογιάννης), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (89′ Πλευράκης), Ποτουρίδης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη (64′ Σελινιωτάκης), Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (77′ Βρεττός), Λεό, Ντάγκρας (57′ Σάλιακας).

Βέροια – Τρίκαλα 0-1

Τα Τρίκαλα διεύρυναν το σερί των νικών τους (4 νίκες), καθώς πέρασαν από τη Βέροια επικρατώντας με 1-0 της τοπικής ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν, με την εικόνα του ματς να μην είναι και η καλύτερη.

Στο 65′ ο Μιλοσάβλιεφ άνοιξε το σκορ για τα Τρίκαλα, σκοράροντας στο ντεμπούτο του. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Σέρβος επιθετικός απέτυχε να πετύχει γκολ από πλεονεκτική θέση. Η Βέροια δεν κατάφερε να σημειώσει κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι, το οποίο έληξε με 1-0 υπέρ των Τρικάλων.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (37’ Οφέι), Δόρης (71’ Γιαμόα), Ουνγιαλίδης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (58’ Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46’ Γροντής), Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15’ Ζγκούρι).

To αυριανό πρόγραμμα (7/1): 

15:00: Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
15:00: Δόξα Δράμας – Παναιγιάλειος
15:00: Σπαρτη – Αιγινιακός
15:00: Άρης – Απόλλων Πόντου
15:00: Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας
15:00: ΑΕ Καραϊσκάκης – Εργοτέλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ