ΟΦΗ : Δεν πήγαν οι παίκτες στην προπόνηση

ΟΦΗ : Δεν πήγαν οι παίκτες στην προπόνηση

Αποχή από την προπόνηση της Τρίτης (2/1) έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ, αφού οι δεσμεύσεις των ανθρώπων της διοίκησης πως μέχρι σήμερα θα είχαν πάρει μέρος των χρημάτων που τους οφείλονταν δεν έγιναν πραγματικότητα.

Βαρύ το κλίμα στις τάξεις του ΟΦΗ. Γι’ αυτό δεν οφείλεται μόνο ο θάνατος του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος υπήρξε θρυλική μορφή για τους Ηρακλειώτες, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Δευτέρας (1/1) οι παίκτες του συλλόγου άκουσαν ανθρώπους της ομάδας να τους υπόσχονται πως την Τρίτη (2/1) θα έπαιρναν στα χέρια τους μέρος των χρημάτων που τους οφείλονταν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να μην δώσουν το «παρών» στην προπόνηση με το ΒΑΚ να είναι άδειο.

Και όλα αυτά μερικές μέρες πριν το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά /Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο (6/1) στο Γεντί Κουλέ. Παρόλα αυτά, πηγές από την κρητική ομάδα αναφέρουν πως το πρόβλημα με τις οφειλές προς τους παίκτες θα λυθεί εν μέρει την Τετάρτη (3/1), προκειμένου οι παίκτες να επιστρέψουν στο γήπεδο και να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Χανιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ