Σπανός για Παπαδόπουλο : «Unfair στον Άρη και σε μένα»

Σπανός για Παπαδόπουλο : «Unfair στον Άρη και σε μένα»

Για ασέβεια του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός. Χαρακτήρισε άδικο το τελικό 0-0.

Απάντηση στην κίνηση του τεχνικού του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου να μην παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, έδωσε ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός του Άρη έκανε λόγο για unfair από τον προπονητή των Κρητικών, τόσο προς τον κίτρινο σύλλογο όσο και προς τον ίδιο.

Οσον αφορά το τελικό 0-0, ο Σπανός έκανε λόγο για αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα του.

Για την απουσία του Νίκου Παπαδόπουλου: «Είναι πολύ σημαντικό, ο προπονητής, να βγάζει την προσωπικότητά του καθημερινά, στους παίκτες, στον κόσμο, στον πρόεδρο και να τα λέει ως έχουν. Να βλέπει τα προβλήματα και να μπορεί να τα διορθώνει. Με συμβούλεψαν να μην έρθω. Αλλά το να στείλω τον βοηθό μου και να πει δικαιολογίες, ότι φταίει η διαιτησία, ο επόπτης, το γήπεδο, ο Θεός, ο άνεμος, δεν συμβαδίζουν με τα όνειρά μας. Ούτε τσαλακώνομαι που είμαι εδώ, ούτε ότι είμαι δήθεν. Ο Άρης έχει 7 νίκες, μία ισοπαλία, με δουλειά και να διορθώνουμε τα λάθη μας», για την απουσία Παπαδόπουλου.

Για τον αγώνα: «Mπήκε δυνατά και συνέχισε δυνατά η ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο. Με 7-8 τελικές και ένα σουτ ο ΟΦΗ, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο, ο Άρης, με όρεξη, με κάθετο παιχνίδι. Αν εξαιρέσω 7 λεπτά που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Ότι δεν πήραμε σήμερα, θα το πάρουμε αύριο. Όλοι είστε δυσαρεστημένοι, σε αυτά παίρνεις ότι μπορείς καλύτερο. Αφού δεν πετύχαμε ένα γκολ, με τις ευκαιρίες που είχαμε πήραμε ότι καλύτερο. Μην έχουμε τις αυταπάτες ότι την Τετάρτη θα βρούμε μία ομάδα χαλαρή. Είμαι από το Αίγιο, ξέρω το μέταλλό της, την πόλη, θα είναι πιο δύσκολο από σήμερα. Το καθήκον μας στον Παναιγιάλειο για καλές γιορτές. Ευχαριστούμε τον κόσμο, μέσα από την καρδιά μας, είναι ο καλύτερος κριτής, όταν χειροκροτεί τον κόσμο».

Για τις διαμαρτυρίες του ΟΦΗ και του Παπαδόπουλου σχετικά με τη διαιτησία: «Για τρία αράουτ; Αδίκησε ο διαιτητής τον ΟΦΗ; Αν είναι έτσι καλά έκανε και δεν ήρθε. Αλλά βλέπω μία σειρά καταστάσεων. Είμαι φίλος μαζί του. Είναι unfair απέναντι στον Άρη και απέναντι σε μένα. Δεν είναι ο κ. Παπαδόπουλος, είναι 3-4 προπονητές».

Για τις επιθέσεις του Άρη από τα δεξιά: «Aυτός είναι ο στόχος μας. Εκεί θέλαμε να χτυπήσουμε. Όταν εμείς έχουμε στα στατιστικά 20 επιθέσεις και οι 12-13 είναι από το ένα άκρο, σημαίνει ότι είχαμε το πλάνο μας».

Για τις επιθέσεις του ΟΦΗ: «Είδα ένα σουτ του Χαντί στο δεύτερο ημίχρονο. Κι εμείς είχαμε 14 τελειώματα. Θα δείτε ότι απέχουν πολύ της μίας ομάδας με την άλλη. Ότι πάει κοντά στην εστία είναι ευκαιρία. Θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη, αδικήσαμε τον εαυτό μας».

Για τον Καπνίδη που έμεινε εκτός αποστολής: «Η εξήγηση είναι ότι σε αυτό το ματς, πίστεψα περισσότερο τον Μιλούνοβιτς, από τον Καπνίδη. Είναι τακτικό το ζήτημα. Δεν υπάρχει κάτι. Θεώρησα ότι θα με βοηθούσε περισσότερο».

Καντιμοίρης: «Ακολουθήσαμε πίστα το πλάνο»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καντιμοίρης σημείωσε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ακολουθήσαμε πολύ πιστά το πλάνο, δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα ήταν πιεστική δεν έδωσε περιθώρια στον ΟΦΗ. Εκτός από μία φάση, δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω. Με εμάς που είχαμε 2-3 πολύ επικίνδυνες φάσεις να σκοράρουμε. Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο, που μας ακολουθεί φέτος. Ήταν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και αυτό θέλουμε σε κάθε ματς», για τον αγώνα.

Για τα πολλά λάθη του Άρη σήμερα: «Συνολική προσπάθεια, κάποιες φορές μερικοί αυτοματισμοί δεν βγαίνουν. Ειδικά όταν έχεις μία έμπειρη ομάδα απέναντί σου. Θα το βελτιώσουμε στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ