Άρης – ΟΦΗ : Ενταση με Παπαδόπουλο στο Βικελίδης! (pics)

Άρης – ΟΦΗ : Ενταση με Παπαδόπουλο στο Βικελίδης! (pics)

Εντονες διαμαρτυρίες από τον τεχνικό του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Επεισόδιο προκλήθηκε τόσο στο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ όσο και με τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλές στο 0-0.

Πρωταγωνιστής της έντασης ήταν ο τεχνικός των Κρητικών Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος τα είχε με τον διαιτητή Φωτιάδη και τους βοηθούς του στους οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα και τις δύο φορές.

Μάλιστα ο προπονητής των ασπρόμαυρων δεν πήγε ούτε στη συνέντευξη Τύπου(!), στέλνοντας τον βοηθό του. Οι διαμαρτυρίες αυτές εξαγρίωσαν τους φίλους του Άρη που αποδοκίμασαν έντονα τον Παπαδόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Θεσσαλονικέων.

Αξίζει να πούμε ότι στο περιστατικό ενεπλάκη από πλευράς Άρη και ο Παύλος Μυροφορίδης, που προσπάθησε να ηρεμήσει τον προπονητή των φιλοξενούμενων.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι στο παιχνίδι δεν υπήρξαν σφυρίγματα που ευνόησαν ή αδίκησαν κάποια από τις δύο ομάδες, σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις εστίες.

Από εκεί και πέρα στη συνέντευξη Τύπου ο συνεργάτης του Παπαδόπουλου Νίκος Καραμπετάκης δήλωσε: «Έρχόμενοι σε μία μεγάλη ομάδα και από τα φαβορί για την άνοδο, ήρθαμε με στόχο να νικήσουμε. Βγάλαμε φάσεις, πιο απειλητικοί από τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Μας απείλησε από στατικές φάσεις, δεν είχαμε ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση, ερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση, γιατί δεν ήρθε ο Παπαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου, είπε: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν ήρθε, γιατί αυτά τα παιχνίδια, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μετά το 80΄βγήκε αράουτ υπέρ μας και ο βοηθός έκλεισε τα μάτια. Ο διαιτητής ήταν άριστος, του δίνουμε συγχαρητήρια. Ο κ. Παπαδόπουλος, εκνευρίστηκε και έστειλε εμένα…».

Από την πλευρά του ο Ανέστης Νάστος που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΟΦΗ είπε: «Μπήκαμε αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε και αν είχαμε κάποιες καλύτερες τελικές, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο επίσης ο Αρης δεν είχε κάποια μεγάλη φάση, ενώ εμείς θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι με το σουτ του Χαντί.

Βγάλαμε αντίδραση μετά από ένα κακό αποτέλεσμα και αυτό είναι σημαντικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που ήρθαν εδώ. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Είναι διασκέδαση, είναι χαρά. Υπάρχει αντιπαλότητα, αλλά τίποτε άλλο. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες. Όλα καλά».

Για το αν οι παίκτες του ΟΦΗ, έπαιξαν και για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Παίζουμε για τον προπονητή, για τις οικογένειές μας, για τους εαυτούς μας, για τη φανέλα. Σίγουρα παίζουμε και για τον προπονητή μας. Ήρθε από πέρυσι στην ομάδα και την αγαπάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ