Άρης – ΟΦΗ 0-0

Άρης – ΟΦΗ 0-0

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Αρη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτερος από τον ΟΦΗ, έμεινε στο 0-0 μπροστά σε 13 χιλιάδες οπαδούς του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μπροστά σε 13 χιλιάδες οπαδούς του (μεταξύ των οποίων και κάποιοι φίλοι των Κρητικών) που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα, ο Αρης υπέστη την πρώτη του απώλεια βαθμών, μένοντας στο 0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον ΟΦΗ, για την 8η αγωνιστική της Football League. Στους 22 βαθμούς η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με την Παναχαϊκή να ακολουθεί στους 19 και τον τρίτο ΟΦΗ να φτάνει πλέον τους 15. Έπονται με 14 Δόξα και Σπάρτη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Φλύαρη υπεροχή για τον Αρη
Ο Αρης είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος (60-40), ωστόσο δεν είχε καλή ανάπτυξη, ήταν νευρικός και δεν δημιούργησε κλασικές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Ιντζόγλου και Μουμίν κρατούσαν πολύ τη μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια καθυστέρηση στην επιθετική δημιουργία. Γενικότερα οι κίτρινοι προσπαθούσαν να επιτεθούν βασιζόμενοι κυρίως στις εκρήξεις του Βαγγέλη Πλατέλλα από τα δεξιά, κάτι που όμως δεν ήταν αρκετό.

Ο ΟΦΗ ήταν καλά στημένος μεσοαμυντικά, δεν άφηνε πολλούς χώρους έξω από την περιοχή του. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έμπαιναν δυνατά στις φάσεις, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών (Μάνος, Κομεσίδης και Παπαστεριανός) να χρεωθούν με κάρτα.

Βεβαίως οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα επιθετικά και στις λίγες φορές που το έκαναν, ήταν διότι εκμεταλλεύθηκαν κάποια ατομικά λάθη των γηπεδούχων (Μπούρμπος, Βαλεριάνος).

Ανέβηκε με Μπαργκάν, πίεσε, αλλά…
Στο δεύτερο μέρος ο Αρης ήταν ελαφρώς βελτιωμένος, ειδικά μετά την είσοδο του Κενάν Μπαργκάν στο 56’. Οι κίτρινοι ήταν πιο πιεστικοί, πιο κινητικοί όμω. Πιο κοντά στο γκολ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έφτασε στο 48’ (σουτ Παυλίδη), το 62’ (κεφαλιά Δεληζήση), και το 75’ (κεφαλιά Μουμίν)

Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα μέχρι το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν την αποτελεσματικότητα και ουσία των προηγούμενων παιχνιδιών.

Από την πλευρά του ΟΦΗ περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο σε όλο το δεύτερο 45λεπτο, απειλώντας μόνο μία φορά, από την οποία πάντως θα μπορούσε να σκοράρει Συγκεκριμένα στο 85’ όταν το εξαιρετικό σουτ του Χαντί απέκρουσε με σπουδαία επέμβαση ο Καντιμοίρης.

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Γκολ: –
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) – Κόλλιας (Ηπείρου)
Κίτρινες: 63’ Μπούρμπος, 78’ Παυλίδης, 83’ Μπαργκάν – 14’ Μάνος, 25’ Κομεσίδης, 33’ Παπαστεριανός, 56’ Μπολάκης, 61΄Ογκμποε

Άρης(Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας (88’ Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (80’ Μιλούνοβιτς), Πασάς (56’ Μπαργκάν).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (73’ Χαντί), Κουσκουνάς (65’ Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός, (88’ Ρούσσος) Κομεσίδης, Ογκμπόε, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ