Τους έχει στο… χαλαρό ο Παπαδόπουλος

Τους έχει στο… χαλαρό ο Παπαδόπουλος

Ρεπό έδωσε στους παίκτες του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος, για την Παρασκευή (20/10) πριν ξεκινήσουν τα... δύσκολα για το ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Το πρωτάθλημα της Football League ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προσπαθούν να παραμείνουν «ετοιμοπόλεμοι» από τις καθημερινές προπονήσεις τις οποίες επιβλέπει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ωστόσο, για την Παρασκευή (20/10) ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αποφάσισε να τους δώσει ρεπό, ώστε να χαλαρώσουν για τα καλά πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Η… μάχη της Κρήτης θα γίνει την Πέμπτη (26/10) στο «Γεντί Κουλέ» με τον Έλληνα προπονητή να θέλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία του πρώτου επίσημου παιχνιδιού για την ομάδα του από το Σάββατο (21/10) και έπειτα.

Παρόλα αυτά ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί από τώρα να υπολογίζει στους Μανώλη Μονιάκη και Αλέξη Περογαμβράκη που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Στα χέραι του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ βρίσκεται και ο Νίκος Ζιαμπάρης που έχει θέμα στους προσαγωγούς, όμως, η κρισιμότητα της κατάστασής του θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (21/10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ