Εργοτέλης: Παρελθόν ο Νικολακάκης

Εργοτέλης: Παρελθόν ο Νικολακάκης

Ο 27χρονος αποχώρησε από το ρόστερ της κρητικής ομάδας και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανόλη Νικολακάκη ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ Εργοτέλης. Στην ανακοίνωσή του ο κρητικός σύλλογος μάλιστα αναφέρει ότι ο 27χρονος αποχωρεί από το ρόστερ της ομάδας με δική του επιθυμία.

Από την πλευρά του ο Νικολακάκης, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Εργοτέλη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Νικολακάκη μετά από επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία με την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Μιλώντας για την απόφασή του και την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη, ο Μανόλης Νικολακάκης τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και η στιγμή είναι πολύ δύσκολη για μένα. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την κιτρινόμαυρη «οικογένεια».

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ένα ξεχωριστά για τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές που περάσαμε όμως ήμασταν όλοι ενωμένοι και καταφέραμε κάτι όμορφο.

Τον κ. Τουτζάρη και τον κ. Λαμπράκη που ήταν πάντα στο πλευρό μας, τους προπονητές κ.κ. Γκώνια , Μαυραγάννη και Ανδρουλάκη, που κάθε μέρα έκαναν τα πάντα για να έχουμε ότι χρειαζόμαστε όπως και τον φροντιστή της ομάδος  Γκόσποντινοφ, τον φυσιοθεραπευτή Δαριβιανάκης αλλά και τον Παναγιώτης μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, που πάνω απ όλα καταφέραμε να γίνουμε μια ωραία παρέα.

Δεν θα πω αντίο όπως και την προηγούμενη φορά αλλά εις το επανιδείν.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα στην οικογένεια του Εργοτέλη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ