Εργοτέλης κατά Κάιπερς : «Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς»

Εργοτέλης κατά Κάιπερς : «Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς»

Πρωτοφανής αντίδραση της ΠΑΕ Εργοτέλης που όχι μόνο δεν υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή της, αλλά έβγαλε στη... σέντρα και αυτόν και τον ατζέντη του.

«Αδειασε» την πλευρά του Ούγκο Κάιπερς η ΠΑΕ Εργοτέλης, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι Κρητικοί κάνουν λόγο για «…σκοπιμότητες και παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του Κάιπερς», ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν εκβιασμούς.

Ουσιαστικά ο Εργοτέλης απαντά στον Κάιπερς και τον μάνατζέρ του, με αφορμή τις δηλώσεις που έκαναν αμφότεροι σε ΜΜΕ του Βελγίου στις οποίες υποστήριξαν πως ο ταλαντούχος επιθετικός πιέστηκε να πάει στην ΑΕΚ χωρίς να το θέλει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βελγίου, που αφορούν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ούγκο Κάιπερς και τον θέλουν να αρνείται να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην ΑΕΚ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο τα εξής:

Δεν δεχόμαστε επουδενί εκβιασμούς ανπό όψιμους «υπερασπιστές» των συμφερόντων του ποδοσφαιριστή μας.

Ενώ πρέπει να υπογραμμίσουμε σε όλους τους τόνους πως ο Συλλογος μας, ήταν αυτός που βοήθησε τον Ούγκο Κάιπερς να αναδείξει το ταλέντο του.

Τέλος, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορικότητα αλλά ούτε καν τα χρώματα της ομάδας μας να μας σεβαστούν, στον αντίποδα όμως καλούμε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες και το παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του, μόνο κακό μπορεί να του κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ