Γιορτή στην απονομή του ΟΦΗ και… μπουγέλο στον Παπαδόπουλο! (vid)

Γιορτή στην απονομή του ΟΦΗ και… μπουγέλο στον Παπαδόπουλο! (vid)

Στιγμές αποθέωσης για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΟΦΗ, μετά το τέλος του ματς με τη Σπάρτη. Γιορτινό σκηνικό κατά την απονομή του πρωταθλήματος της Football League, δεν γλίτωσε το... μπάνιο με σαμπάνια ο Νίκος Παπαδόπουλος!

Με εμφατικό τρόπο τελείωσε τη σεζόν ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί «σκόρπισαν» με 5-0 τη Σπάρτη στο Γεντί Κουλέ και εξασφάλισαν το πρωτάθλημα της Football League. Οι Κρητικοί έφτασαν τους 86 βαθμούς, με 27 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες, αφήνοντας στην 2η θέση τον Άρη που είχε 85β.

Μετά το τέλος του ματς με τους Λάκωνες, ακολούθησε μια γιορτή για την πετυχημένη σεζόν και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου. Ο Πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος έκανε την απονομή δίνοντας το Κύπελλο στον Μανώλη Μονιάκη.
Καπνογόνα, συνθήματα και τραγούδια συνέθεσαν ένα πανηγυρικό σκηνικό στην ιστορική έδρα του ΟΦΗ, με τους περίπου 7.000 οπαδούς του να αποθεώνουν και να χειροκροτούν παίκτες και Νίκο Παπαδόπουλο.

Φυσικά υπήρξαν πανηγυρισμοί και στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να μετατρέπονται… σε οπαδοί του ΟΦΗ και να φωνάζουν συνθήματα!

Το πιο εντυπωσιακό συμβάν κατά τη συνέντευξης Τύπου, καθώς λίγα λεπτά μετά την έναρξη των δηλώσεων του Νίκου Παπαδόπουλου, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εισέβαλαν στην αίθουσα, λούζοντας τον προπονητή τους με σαμπάνια!

Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοιλιάρας και Περογαμβράκης ήταν οι «δράστες» οι οποίοι έκαναν… λούτσα στον Παπαδόπουλο! Εκείνος φυσικά δέχθηκε με χαρά το όλο σκηνικό, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του λίγο αργότερα.

Δείτε το βίντεο του gentikoule.gr

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 μετά το τέλος του ματς: «Από όταν ήρθα στον ΟΦΗ ο στόχος ήταν να επιστρέψουμε στην Σούπερ Λιγκ. Είμαι περήφανος. Είχαμε την καλύτερη ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο.
Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις το καλοκαίρι και να έχουμε υψηλούς στόχους του χρόνου».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Μπολάκης είπε: «O ΟΦΗ ανήκει στην Σούπερ Λιγκ. Ελπίζω και του χρόνου να είμαστε δυνατοί.Ευχαριστούμε τον κόσμο. Τον θέλουμε δίπλα μας και να μας στηρίζει. Είναι ο 12ος παίκτης μας».

Στο Κρητικό ραδιόφωνο μίλησε και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Ήξερα τι είναι ο ΟΦΗ αν και είμαι από την Β. Ελλάδα. Τωρα το ζω. Μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και οι Κρητικοί. Είμαι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ επέστρεψε στον φυσικό του χώρο. Ήταν το αυτονόητο. Θέλουμε και του χρόνου να είμαστε δυνατοί».

ISSI)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ