Πρωταθλητής ο ΟΦΗ, υποβιβάστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Πρωταθλητής ο ΟΦΗ, υποβιβάστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Football League, αφού επικράτησε με 5-0 της Σπάρτης στο Γεντί Κουλέ. Στην Γ’ Εθνική υποβιβάστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία δέχθηκε γκολ-μαχαιριά από τον Άρη στις καθυστερήσεις.

Στην πρώτη θέση της Football League τερμάτισε ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε τη Σπάρτη με 5-0 την ώρα που οι φιλοξενούμενοι πανηγύριζαν την παραμονή τους στην κατηγορία χάρη στο απρόσμενο «δώρο» του Άρη.

Πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ της Football League, Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 27 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Άρη, πήρε τη δεύτερη θέση. Οι «κίτρινοι» πήραν το τρίποντο στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, καθώς ο Λώττας σκόραρε από την άσπρη βούλα και έδωσε τη χαριστική «βολή» στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Παναχαϊκή νίκησε εκτός έδρας τον Αιγινιακό με 2-0. Σκόρερ για τους Πατρινούς ήταν οι Αντωνακόπουλος και Κυνηγόπουλος. Μεγάλο «διπλό» στις Σέρρες για τη Δόξα Δράμας με 3-4 σ’ ένα «χορταστικό» παιχνίδι. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη το γκολ του Αρναρέλλη που έκρινε την αναμέτρηση. Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της Football League θα πέσει αύριο στις 17:00 με τον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα μεταξύ της Καλλιθέας και του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Football League:

ΟΦΗ-Σπάρτη 5-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Άρης 0-1

Αιγινιακός-Παναχαϊκή 0-2

Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 3-4

Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης 3-1

Δείτε τη βαθμολογία της Football League:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ