Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η τελευταία αποστολή των κίτρινων για τη φετινή σεζόν.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το τελευταίο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας (27/05, 5 μ. μ.).

Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και θα ταξιδέψει αύριο για το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (27/05, 17:00), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη θεσσαλική πόλη), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Μπαστακός, Πασάς, Μπούρμπος, Μαραγκός, Παυλίδης, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Λώττας, Κλιγγόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ