Καντιμοίρης : «Είχαμε το DNA του νικητή»

Καντιμοίρης : «Είχαμε το DNA του νικητή»

Για τη φετινή σεζόν στη Football League μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καντιμοίρης στη media day του Άρη.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε ζωντανά στο πλαίσιο της σημερινής media day του Άρη για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (27/5, 17:00). O τερματοφύλακας των κίτρινων, ένας από τους ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το βάρος της ανόδου στην Σούπερ λίγκα, μίλησε για την χρονιά που πέρασε, την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και την συνέχεια ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά υπογράμμισε ότι: «Ο στόχος έχει επιτευχθεί που ήταν η άνοδος στην Σούπερ λίγκα. Τώρα πρέπει επιστρέφοντας να πρωταγωνιστεί. Όλοι μας κάναμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η επόμενη μέρα βαδίζει σε πολύ καλά βήματα και είναι θέμα διοίκησης να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν».

Όπως υπογράμμισε: «Η άνοδος βαθμολογικά δείχνει ότι ήρθε εύκολα, αλλά υπήρξε σκληρός αγώνας, ώστε κάθε Κυριακή να είμαστε πανέτοιμοι, βρέθηκαν κάποιες ομάδες κοντά κάποια στιγμή, αλλά εκεί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα γιατί προετοιμάστηκε κατάλληλα. Είχαμε το DNA του νικητή και το δείχναμε σε κάθε αγώνα. Αυτό το δείξαμε όλη την χρονιά, δείχναμε όπου πηγαίναμε ότι εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές και ήταν η διαφορά με πέρσι. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας, ότι ήμασταν δεμένοι μέσα στ’ αποδυτήρια. Όλη η βδομάδα είχε δυσκολίες, αλλά η Κυριακή ήταν Κυριακή και κερδίζαμε τα παιχνίδια», όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ όπως προανήγγειλε:

«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για την νέα χρονιά, υπάρχει σχετική συμφωνία, οπότε μάλλον θα είμαι στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ