Άρης : Αυλαία στις προπονήσεις

Άρης : Αυλαία στις προπονήσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ακολουθήσουν σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου το τελευταίο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η σημερινή θα είναι και η τελευταία προπόνηση των παικτών του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την Δευτέρα ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να τους αποχαιρετήσει και να τους δώσει πρόγραμμα συντήρησης για το διάστημα των διακοπών.

Το αυριανό παιχνίδι στην Καρδίτσα μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία σε ότι αφορά την επίτευξη του στόχου της ανόδου, αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί αδιάφορος.

Ο Σπανός, άλλωστε, θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, όμως, έχουν το κίνητρο να αποδείξουν ότι άξιζαν περισσότερες ευκαιρίες. Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, αναμένεται να κάνει ροτέσιον και θα παρατάξει ενδεκάδα με έξι αλλαγές, τουλάχιστον, στον αυριανό αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ