Τρίκαλα – Εργοτέλης 0-3

Τρίκαλα – Εργοτέλης 0-3

Με 3-0 επικράτησε η ομάδα του Εργοτέλη στην Θεσσαλία και έχασε αρκετά ακόμη ευκαιρίες κόντρα στα Τρίκαλα που αποδοκιμάστηκαν από 500 φίλους της ομάδας.

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη Football League ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Τάκη Γκώνια επικράτησε στα Τρίκαλα της ομώνυμης ομάδας με 3-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Οι Κρητικοί έκλεισαν τη σεζόν με 46 βαθμούς και 13 νίκες και από εκεί που στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος πάλευαν να σωθούν, τελικά πέτυχαν ένα αξιόλογο πλασάρισμα.

Τα Τρίκαλα από την άλλη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με άσχημο τρόπο, γνωρίζοντας την 8η ήττα τους και παραμένοντας οριστικά στους 58 βαθμούς και την 6η θέση. Οι Θεσσαλοί έπρεπε να κερδίσουν μήπως και σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στην βαθμολογία κυνηγώντας τα σενάρια αναδιάρθρωσης που κυκλοφορούν.

Τελικά δεν τα κατάφεραν και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους περίπου 500 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Το σκορ για τους νικητές άνοιξε ο Τζόζεφ Εφορντ με πλασέ στο 52’, ενώ στο 57’ ο Ιστρούδης πέτυχε το 2-0 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στο τείχος, στη συνέχεια γύρισε στον ίδιο για να σκοράρει με δεύτερο σουτ.

Το τελικό 3-0 ήρθε στο 76’ από τον Σταματάκο με σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει και σε σώματα αμυντικών προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-3
ΓΚΟΛ: 52′ Έφονρντ, 57′ Ιατρούδης, 76′ Σταματάκος
ΔΟΚΑΡΙ: 8’ Ζγκούρι
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 55’ Τσιάρας

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρι (61′ Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72′ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεβ (53′ Τόμιτς), Ν’ Λουντούλου.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Νικολακάκης (78′ Λαμπάκης), Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης (78′ Μανουσάκης), Ιατρούδης, Έφορντ (72′ Σταματάκος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Βογιατζής (Καρδίτσας)

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 25/5

Τρίκαλα – Εργοτέλης 0-3

Σάββατο 26/5
Απόλλων Πόντου – Αχαρναϊκός 3-0α.α.
Παναιγιάλειος – Βέροια 3-0α.α.
Απόλλων Λάρισας – ΑΕ Καραϊσκάκης 17:00
Αιγινιακός – Παναχαϊκή 17:00
Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης 17:00
ΟΦΗ – Σπάρτη 17:00
Πανσερραϊκός – Δόξα Δράμας 17:00

Δευτέρα 27/5

Καλλιθέα – ΑΟΧ Κισσαμικός 17:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ